@summersunny94 nemam už doma testy tak zajtra skočím kúpiť a asi až v stredu ráno , neviem či tam nieco bude ked to už nebude z ranného moču . Ale určite dám vedieť ako to vyzerá 🙂
Jasné daj vedieť budem čakať ale isto to bude silnejšia čiarka aj keď ráno aj keď poobede otestujes. Hlavne si kúp test rovnakej značky 😊
@summersunny94 áno to mám v pláne len dúfam že ho naskladnili v drmax lebo keď som tam bola naposledy tak mi už dávala posledný :D
@summersunny94 ahojte tak som dnes testovala ešte ráno a zdá sa mi že je zase o čosi tmavšia 🙂
To je vážne super aký už máš krásny test škoda že mne to včera dopadlo zle všetko s testom. U teba čiarka silnie čo je super tak ešte raz gratulujem 😊
No toto je uz seriozne pozitivny test.Mas to iste,tehotna si,uz len aby sa to udrzalo aj po prvej ocakavanej MS a bolo v maternici tak ako treba a uz len spokojne ocakavat 😊
@summersunny94 joooj to ma mrzí veľmi moja ☹️ ja sa bojím tiež ešte tešiť uvidím čo povie dr. Maťo už som po dvoch neúspešných tehu takže asi budem tŕpnuť či bude všetko OK
Tak to je už pekná čiarka...
@maminkadeticiek ďakujem moc mne už mešká ms 9 dní tak hádam to bude OK 🙂
Tak to si mala asi posunutu ovulaciu lebo na 9 den od meskajucej ms by mala byt ciarka brutalne silna a viditelna silno uz v prvej sekunde,ale kludne mozes mat fakt posunutu ovulku.
@maminkadeticiek môže byť lebo toto je na 35DC a niečo na teste fakt že to bolo minimálne vidno musela som skulit na test, objavilo na 31dc, na 33dc už bolo vidno nejakú čiarku a teraz toto, otestujem ešte v piatok a uvidím , na budúci týždeň vo štvrtok má už objednala gyn. Keďže cyklus mám 27dnovy tak som musela otehotnieť teste niekedy teste pred MS . Ja len dúfam že bude v maternici lebo pred 7 mesiacmi som mala mimomaternicové odobrali vajcovod tak som mala stres že čo a ako bude a aha ho neplánovane prekvapenie lebo sme rátali že minimálne sa to podarí možno až tak za polroka :D

A budeš testovať ráno?