icon

Vidíte niečo na teste Clearblue?

25. jan 2025

Kočky ahojte. Vidíte niečo na teste clearblue?? Ovu neviem kedy bola keďže som po stimulácii ale podla lekára tento cyklus vyzeral ci stimulacia nezabrala. Dnes som 39DC. BT nemeriavam. V pondelok mam volať lekárovi aby mi predpísal progesteron na vyvolanie MS. Ďakujem za každý názor.

Vidíte niečo na teste Clearblue?Vidíte niečo na teste Clearblue?
dzulli1980
25. jan 2025

Kontrolnú čiarku, nič viac.

ankare
25. jan 2025

Negatívne

226lenka
25. jan 2025

Negatívny test

autor
25. jan 2025

Ďakujem baby. Mne sa na začiatku niečo zdalo. Niesom typ človeka co by hľadal duchov. Ale tak povedala som si ze sa opýtam tu vás na váš názor. 😊

beeruska555
26. jan 2025

Ahoj mme sa zasa niečo vidí na tom prvom obrázku určite skús ešte jeden zajtra uvidis či sa čiarka vyvíja alebo nie . Držím palce

janusa86
26. jan 2025

Ano aj ja tam vidím niečo črtať sa

autor
26. jan 2025

Včera som objednala rovnaké testy. Tak ci tak zavolam lekárovi nech mi predpise progesteron. Aspoň ho budem mat doma. A keď prídu testy skúsim ešte jeden a uvidíme 🙃

autor
26. jan 2025

Keďže nemám ďalší tehu tak dnes som si spravila ovu. Takýto istý som mala aj včera. 🤷‍♂️ takze neviem co si mam o tom myslieť.

janusa86
26. jan 2025

Ooo to vyzera velni sľubne. Aj mne takto vyšiel ovulacny test ked bol tehotenský este velmi slabý. A bola som tehotná. Držím palce 🍀

autor
26. jan 2025

Tak som išla dnes na nakup a hneď som skočila do lekárne. Kúpila som jeden clearblue a druhy niekomu inú značku. Prvá foto je cca 3 min od namocenia druhá je cca 20 min fotena. A druhá značka je fotena cca 5 min od použitia. Obydvaja majú citlivosť 25

ankare
26. jan 2025

Aj Tí mešká menzes?

autor
26. jan 2025

Ja menzes nemavam. Od prvého pôrodu sa mi sam od seba nespustí. S lekárom sme čakali kolko krát aj 3-4 mesiace a nič. Preto sme skúsili tento cyklus stimuláciu vaječnikov. Bola som aj na folikulometrii 3 krát ale vyzeralo to nulovo. Na 11DC mal najväčší dominantný folikul len 6mm o 3 dni na to len 7mm a o ďalších týždeň mal 8mm. Takze lekar povedal ze stimulacia mi naštartovala vaječníky keďže aspoň zo par folikulov sa spravili ale že davka bola nizka. Dohodli sme sa ze ak do 40DC nenastane ovu nepríde MS mam mu zavolať a nasadi mi progesteron. A v novom cykle mi nasadi väčšiu dávku.

ankare
26. jan 2025

Podľa mňa nie si tehotná. Písala som to už v 1. príspevku. ale držím palce!