Vidíte niečo na teste?
Ahojte baby potrebujem pomoc vydite tam niečo alebo si len namyslam dlhšie sa snažíme ďakujem za každú odpoveď

@marinecka95 ani ja zatiaľ nič. 😊😊😊 I ja testujem zajtra snáď bude úspešný dnik a budú 2 ciarocky 🤞🤞🤞🤞♥️
@jaruska_12 pevne verím, že áno 😍 dúfam že budeme obe 🤰
@marinecka95 to i ja dúfam boli by sme najšťastnejšie 😍asi by nám k šťastiu nechýbalo nič okrem zdravia 👶👶
@jaruska_12 tak ako píšeš 🙂 veľmi si to želáme po tej dobe 💕
@marinecka95 mne sa asi začína spúšťať ms mam zatiaľ len úplne slabý ružový výtok len pri utreti 😪😪😪
@jaruska_12 ja detto 🤦♀️ Rozmýšľam, že vyskúšam inozitol
@marinecka95 ja už som s toho taka smutná a sklamaná tiež som nad tým uvažovala kúpiť inozitol za pokus človek nič nedá musíme si asi povedať ze mame novu šancu a musíme ísť na 110 % ♥️
@jaruska_12 verím ❤️
@marinecka95 tak ms riadne rozbehnutá s bolestivá akurát som pozerala že si kúpim fyrosoju a kvapky femi +ovulacne testy alebo merať bazalku neviem co je lepšie 🤷♀️🤷♀️
@jaruska_12 ahoj, mrzí ma to 👀 mne sa to stále nerozbehlo naplno, stále je to slabé špinenie
@marinecka95 nevadí ideme ďalej snáď už úspešne 😍a ty si ako na tom? 🙂
@jaruska_12 ms sa rozbehla normálne 👀
@marinecka95 to mi je ľúto ja som dnes začala brať kvapky od valoviča na činnosť vaječníkov tak snáď už niečo zaberie 🤷♀️🤷♀️🤷♀️💝
@jaruska_12 musíme veriť 🙂 ja čakám na zásielku inositolu 👀

@jaruska_12 tak držím ✊. Práveže nemám žiadne príznaky, nemám ani bolesť pŕs, ani nič. Občas cítim také pichanie, či pálenie v oblasti podbruška. Inak nič.
PS: ms nedorazila 👍, testujem zajtra