Vidíte niečo teste?
Čo si myslíte ..vidno niečo , alebo mi už šibe🤣

@veronika342 pred tym som chcela napisat, ze si vydrzim 48hodin 🙂 ale asi to dava vyznam a ak by vysiel silnejsie urobim uz asi aj clear blue 🙂 ci je este skoro?
@krimhilda ja som robila každý deň, nevydržala som čakať obden a pekne silnela. Ale asi v budúcnosti by som sa už tak šialene netestovala, len som bola po biochemickom, tak som to viac prežívala tú čiarku či silnie a tak 🙂 za dva dni by som clear blue v pohode urobila.
@veronika342 tak teda ja to skusim 🙂 zajtra urobim este 10tkovy len uz nemam tie co som robila doteraz, a v piatok urobim aj clear blue 🙂 aj ja som nedockava, ale nechcem sa este tesit, je prilis skoro, urcite dam ale vediet 💕
@veronika342 Veronka, nedalo mi to, a tak som kupila woman secret, ze skusil iny 🙂 dopadlo to takto... ❤️❤️❤️
@krimhilda krasneee mozes sa tesit Velmi ti gratulujem viem ake je to hladat ciarku a nakoniec si byt ista ze tam naozaj je❤️❤️❤️❤️drzim ti palce
@krimhilda no tak ale ten je nádherny 🥰 toto už nezaprieš. Gratuľujem ❤️❤️❤️
@terezka288 @veronika342 dievcata dakujem, cakala som na tento moment dva roky 🤰🏼Neviem si to zatial predstavit co nas caka... momentalne myslim na jedine, aby bolo vsetko tak ako ma, a hlavne nech je vsetko v poriadku 🙏🏻 Dam zase vediet, ked sa nam to potvrdi u lekara a ❤️ bude v poriadku. Skusim zajtra zavolat lekarovi, mala by som byt 4tt+2d tak uvidim co povie! Dakujem velmi za podporu dievcata a vsetkym drzim palce 💕💕💕
@krimhilda urcite daj vediet, drzim moc palce ❤️ ja som bola v 4tt+5 u lekara a videl mini gestačný vak, tak mi bral krv, potvrdilo sa tehu a dal mi progesteron na udrzanie, lebo nebolo este dobre zahniezdene 🙂 a za tyzden uz bol aj plod a za dalsie dva aj srdiecko 🙂 teraz nedockavo cakam na dalsiu kontrolu. Tu mi dal za mesiac, ale uz dva tyzdne presli 🥰 verim, ze je vsetko v poriadku 🙂
@krimhilda hlavne nestresuj a uzivaj si tehotenstvo, usmievaj sa tes sa❤️😘 ja som tiez pred dvomi mesiacmi neverila s testov ze som tehotna a tiez sme sa snazili dva roky a kazdy den som bola viac a viac sklamana a ked to prislo tak som neverila, tak viem o com hovoris, babetko je jedno velke stastie a samo si vybera kedy pride❤️❤️❤️Drz sa
Ahojte dievcence,dnes som 9Dpo a na tycinkovom mamateste sa mi nacrtol veeeelmi slaby dusik☺️Tak som zvedava ci to neni len plany poplach ako min mesiac.Kto testuje so mnou?🙂
@akani ahoj 🙂 och tak drzim palce, aby to nebol poplach 🙂 ja sa mam zatial velmi dobre, som 7tt+5 a citim sa velmi fajn, uzivam si to - resp sa aspon snazim, lebo nie kazdy den je vesely, a kazdy je uplne iny. 2.6 idem na dalsiu porsdnu, tak uz sa tesim, co vsetko uvidime. Drz sa a urcite daj vediet ako to dopadlo ❤️
@smejko25 Ahoj nakoniec nič.....nevadí zadarí sa na budúce 🙂
Dievčatá držím palce 🙂

@veronika342 uvidime ci bude silniet, neviem ci vydrzim 24 hodin, ale ak by v piatok bola zase silnejsia tak myslim, ze uz to bude aj jasne 🙂 dnes mi len 1 den meska, takze este je tam hodne casu, aby silnela 🙂