Vidíte niečo zaujímavé v tejto oblasti?

ano, ocurany test s jednou ciarkou 😉
zas nič
Nie
Jedna I
mozes este pouzit fixku, ked myslis, ze tam ma byt aj dalsia ciarka. 😉
@egonsk inak dosť trápne a úbohé odpovede. Nedokážem pochopiť takýchto ľudí. Je to smutné, že vôbec niečo také existuje.....
Ahoj, vidim, co myslis, ja som mala dnes tiez takto aj par dni predtym…a to mamatesty pouzivam uz dlho, myslim, ze tato sarza teraz je nejaka zvlastna, pomaly na kazdom mamateste mam taku mini ciarku, predtym byvali biele uplne…ale clovek nikdy nevie 🙂 skus aj neskor ked nepride ms
Nie, žiaľ len jedna čiarka.
@egonsk takéto odpovede sú úplne mimo. Ty nevieš, kto na druhej strane sedí. Ci to není žena, čo dúfa po x mesiacoch, že tam ta druha čiarka bude. Je ti teraz lepšie?
@majkagu ďakujem pekne za normálny komentár. Ja chápem keď niekto nič nevidi. Ale dá sa to napísať aj slušne a nie takýmto štýlom.
@lucia13022023 ďakujem pekne. Áno presne tak. Preto nerozumiem, že niekto dokáže mat takéto komentáre. Podľa mňa to je niekto kto nevie co to je. Nemá poňatia. Alebo si potrebuje niečo na iných ľuďoch kompenzovať. Lebo napísať nie nič nevidím je normálne. A rešpektujem názor, preto sa na neho pýtam. Ale normálny dospelý človek takto neodpovedá
@really8 to je v poriadku ale to ze nič nevidi sa dá slušne napísať a nie takýmto štýlom. Slušne správanie vám nič nevraví?
Negativny 😌 kolko ti meska menzes, resp. kolko si po ovulacii?
Nevidim na tom nic neslusne. Takze asi nie. Zase neprehanaj.
Nie
Nemôžeme nič iné vidieť lebo tam proste dve čiarky nie sú.
Áno, jednu čiarku tam vidím
neviem co sa rozculujes, najprv som ti napisal, ze je tam len 1 ciarka, ty si mi reagovala zaslanim dalsieho jednociarkoveho, tak som len ironicky dopisal, ze ked chces, dokresli si ciarku, co logicky znamena, ze je znovu jednociarkovy. Ak by si to neadresovala mne, nereagoval by som na dalsi obrazok, lebo by si dostala dostatok dalsich odpovedi od zien, ze obe foto su jednociarkove. No ale ok, chapem, ze si precitlivela ked sa snazis a znovu je to negativne.... Kazdopadne tvoja reakcia bola viac neprimerana ako moja. Nevadi, ved vsetci su lietadlo, len ty si motylik .. ok 😊

Nie