Vidíte slabú čiarku na tehotenskom teste?
*este mám pred ms ale posledné dni som sa cítila nejak inak tak som si spravila test
** nie je z ranného moču ale chcem vedieť, vidíte tiež tu slabú čiarku alebo je to kanalik?

ale ano, cosi tam vidno je 😀 ale musela som sa lepsie prizriet a prizmurit oko 😀 neviem ale ci sa da na toto uplne spoliehat, asi by som sa netesila len z jedineho testu, sprav si este jeden aspon.
Zopakuj zajtra z ranného a budeš mať jasný výsledok. Vidím to aj ja, držím palce.
Ja som mala taký pred MS, na druhy deň žiadny rozdiel. Z ranného bol dokonca ešte slabší ako z poobedného. Zosilnel pomaly po niekoľkých dňoch. Držím palce.
Ďakujem dievčatá
Ahoj, niečo tam vidieť 🙂
Vidime
Pockaj ,uvidis neskor ci ozaj
Ano vidim... Len pred ms je to este dost neiste... Drzim palce, nech to vyjde.
Vidím. Koľko máš do ms? Skúsila by som zas o 2 dni z ranného moču
Aj ja som taký mala, teraz som v 8tt 🙂
Ahoj, ja ked som si nebola ista otestovala som sa ovulacným ukazuje tehotenstvo skôr 🙂 Len musí byť prva ciarka silnejsia alebo rovnako silne a postupne s vyssim tt bude len ta prva silna ... Mne aj kamoske to takto vyslo 🙂)
ja zvycajne nic nevidim, ale tu sa nieco crta. SKus zajtra z ranneho moca
@nikoleta999 mne nie, absolutne. Pozitivny ovulacny som mala az tyzden po meskani, ked uz davno tehotensky ukazoval 2 ciarky. Zamerne som skusala 🙃😅
@sejbipi do ms mám ešte 5 dni ale bolo mi posledné dni nejak čudne tak som skúsila
@nikoleta999 ovulačný mi ani ovuláciu neukázal takze týmto testom veľmi neverím
Tak za skusku nic nedas 🙂)
@nevenka Fakt ? sranda, akoze nevravim, ze to funguje na kazdu, ale mne fungoval 😀
@nikoleta999 aj mne to fungovalo
@nikoleta999 je to zaujimave, ale neda sa to spoliehat 🤭. Ale ked uz bol ovulacny pozitivny, tak tak brutalne ako nikdy 🤣

Vidno druhú čiarku, ale priprav sa, že ti tu budú písať, že test je snehobiely. Či to bude tehotenstvo, to uvidíš o pár dní, ak čiarka zosilnie.