Vidíte slabú čiarku na teste?
Kočky je tam slabucka čiarka už je to tretí test rovnako čo myslíte môžem byť tehotná ??

@elis2703
Testík vyzerá byť pozitívny takže tíško gratulujem 🙂 zajtra alebo o dva dni zopakuj z ranného moču 🙂
@simona_simi ďakujem ☺no som zvedavá. . určite zopakujem
@simona_simi ďakujem 😊😊😊
@evka64
Ja bohužiaľ nič nevidím ale ono, každý test ukazuje inak ide o farbivo. Ms už mešká ?
@elis2703
Podľa mňa testy sú pekné aj tam vidím rozdiel🙂koľko ti mešká ms ?
Ak neberieš začni kyselinu listovú papať 🙂 ja som mala Femibion 🙂 teda ešte mám aj. Alebo cinkni gynke. Nech to sleduje krvou 🙂
@simona_simi 1 den mi meska zatiaľ. ..kyselinu papam uz mesiac asi cca...len ma boleli prsia a vzdy pred MS ma bolieť prestali tak den dva a teraz nie tak som skúsila test vcera a dnes
@simona_simi dnes zajtra by mala prist...no uvidime...asi zas nic
@elis2703
Ja som napr pri jednodňovom meškaní mala slabú čiarku na prúžkovom ale robila som Digi a viac som netestovaný len som sa objednala k Dr🙂 ty máš silnejšiu ako som mala ja.
@evka64
Prípadne sem hoď testík. Budem držať palčeky 🙂
@halinka222 ahoj ja som mala dva krat biochemicke tehu a ciarky som mala silnejsie ako ty no postupne sa tie ciarky ako keby vymazavali.a dostala som menzes.
No uvidime .. doteraz zatial silneli.. tak bude to ako ma byt 🙂 a po kolko ti meskali ? Mne prvy krat 10 dni. Ale tam od zaciatku ciarky neboli silne. A ani nesilneli.
@halinka222 ja som bola velmi nedockava takze som sa vzdy len sklamala keby som skoro netestovala mozno by som ani nevedela ze som tehu ked som sa skludnila konecne som ostala tehu a mam krasnu dcerku.
No ja som sa citila zle a ete stale mi je zle. Cele dni velmi nic nejem.a Ms mam na hodinu presne takze keby mi meskaju len dva dni viem co je za tym. Len dufam ze teraz to uz bude ok.
Ano je tam.skus par dni neskôr.
@adka1711 ano je tam.skus o par dni neskor.mala zosilniet
@halinka222 Určite bude prírastok krásna čiarka 😉😉😉
@2veronika262 že gratulujem 🙂
@karinkak892016 ďakujem 🙂 som trošku zmatena lebo prvý krát som zistila že som tehotná až v druhom mesiaci a to za pár sekúnd vyskočili dve silné čiarky, teraz mi už mešká tri dni a príde mi veľmi slabá ta čiarka 🙂

@adka1711
Gratulujem 🙂