icon

Vidíte slabú druhú čiarku na tehotenskom teste?

edi178
Včera o 18:08

Ahojte, spravila som si tehotenský test lebo si cítim podbruško vidíte tam slabú čiarku? Či to iba mne šibe už :/

Vidíte slabú druhú čiarku na tehotenskom teste?Vidíte slabú druhú čiarku na tehotenskom teste?
anonym_957b3c
Včera o 18:08

Nič tam nie je

anonym_1d7391
Včera o 18:12

Druha ciarka je taka ciarka, ktoru netreba hladat lupou...

anonym_1113c0
Včera o 18:13

Na tej druhej fotke ak chcem vidieť tak niečo vidím, ale to je velmi neurčité. To môže byť kanálik alebo vadný test. Pozitivny test to nie je. Koľko dní po ovulácii si?

anonym_23ed18
Včera o 18:37

Citi podbrusko? Snad nie kopance 😬

anonym_f75e79
Včera o 18:40
@anonym_23ed18

Citi podbrusko? Snad nie kopance 😬

@anonym_23ed18 netreba sa hned vysmievat, bola som tehotna 4x, a veru citila som v podbrusku taky zvlastny tlak, akoby bolo pripuchnute, napate. A velmi skoro a bolo to tehotenstvo. Ale je pravda, ze toto sa da dost aj namyslat, ak tehotna velmi chce byt. Ale vysmech podla mna nie je na mieste.

majus2323
Včera o 19:27
@anonym_f75e79

@anonym_23ed18 netreba sa hned vysmievat, bola som tehotna 4x, a veru citila som v podbrusku taky zvlastny tlak, akoby bolo pripuchnute, napate. A velmi skoro a bolo to tehotenstvo. Ale je pravda, ze toto sa da dost aj namyslat, ak tehotna velmi chce byt. Ale vysmech podla mna nie je na mieste.

@anonym_f75e79 presne aj ja som cítila úplne skoro tehotenstvo. Ale aj som si veľa krát veľa namyslala. Tento test je negatívny