Vidíte tam aj vy ducha?
Baby prosim o radu posledne MS som mala 19.12.do 25.12.2020 dnes som si spravila test. Vidite tam ducha?

@mima194 dakujem❤
duch ako vysity a nedaj sa odradit, podla mna mozes byt, ja mam dostat 5 dni skor ako ty a tiez mam dnes ducha, tak dufam, ze to nebude chybny test 🙂 dnes si sa testovala ? 🙂
@barborkakr zial to nebol duch, dnes som si spravila ClearBlue test a je negativny ale prsia ma bolia su citlive, hlava ma boli, a mam krce ako pred menzes, ale PMS mam vzdy tak 10 dni pred mrchou, a Dakujem za podporu ❤️
@dominikasvetova nic...
@dominikasvetova tu nevidieť nic
@dominikasvetova ja tiez bohuzial nevidim nic. ja som skusila vcera (foto), dnes rano ta ista znacka testu - uplne biely :(
@lauren8m na tvojom je podla mna duch
@dominikasvetova nazivo ho bolo krasne vidno, dokonca ruzova farba, tak som cela nadsena skusila clear blue a na nom ani tuk. dnes rano z ranneho mocu zase ta ista znacka maybebaby a uplne biely. tieto plane nadeje v podobe falosnych duchov ma hrozne deprimuju. ale moja chyba, testujem zbytocne skoro a potom som o to viac sklamana.
@lauren8m viem co citis, a drzim ti palce aby Vám to vislo 🙏kedy más mat dostat MS?
@dominikasvetova dakujem pekne, drzim palce aj vam. skoro tak ako ty, 15.1.
tento tyzden ideme do car, konzultacia prvych vysetreni, tak som zvedava co sa dozvieme. mozno ma iba poslu na ocne, ze vidim duchov😂
@slniecko87 podla mna je to ciarka tiež ju vidím
@slniecko87 a kedy mas dostať ms?
@mima194 no mne este nenabehol cyklus takze ak sme počali tak pred nástupom menštruácie. Popravde,ja by som tam tú čiarku radšej nevidela. Syn má iba 10m
@mima194 test je robený na 7my deň po potenciálnom počatí
@slniecko87 tak to je veľmi skoro na test

@martina2019 presne tak.. Tak príjemné tehulkovanie