icon

Vidíte tam čiarku a som tehotná?

jane45
15. mar 2021

Ahojte chcem sa vás spýtať či tam aj vy vidíte čiarku alebo to vidím len ja. 🙂

Vidíte tam čiarku a som tehotná?Vidíte tam čiarku a som tehotná?
Strana
z2
zuzkalujza
17. mar 2021

@jane45 neviem či sa to takto definuje ako "potrat" v tak skorom štádiu. Biochemické tehotenstvo znamená, že zrejme prišlo k oplodneniu vajíčka. Následne toto vajíčko putuje cez vajcovody do maternice, kde má prísť k uhniezdeniu. Len ten proces neprebehol ako mal a v niektorej fáze stratilo vajíčko "životaschopnosť". Preto si mala len ducha na teste, lebo tvoje telo na základe tohto procesu začínalo produkovať HCG, táto produkcia sa však skončila a tak sú testy opäť negatívne. Veľa žien toto má často a často krát o tom ani nevedia, lebo netestujú. Čiže ide o menštruáciu pri ktorej sa vyplaví aj "odumreté" vajíčko. O potratoch (v mojom prípade) doktor hovoril vždy až po ukončenom 6TT. Ale pre mňa aj biochemické tehu bolo vždy tehu, na ktoré som sa tešila a brala som to ako potrat. Menzes býva často krát silnejší a aj viac bolestivý, lebo predsa len už sa niečo v tebe udialo a musí to ísť von. Nebuď ale smutná, ver, že je lepšie, keď to odíde takto na začiatku ako neskôr. Ak prebehne menzes, môžete sa zase začať snažiť. Držím moc place. Inak ja som 2 týždne po biochemickom, už aj po menzese. Takže telo sa s tým už vysporiadalo, duša sa však už nikdy s tým nezmieri.

sunshine_18
17. mar 2021

@jane45 oplodnene vajíčko sa plytko alebo zle uhniezdilo vo vystelke maternici tak ze je to akoby skorý mikropotrat, stáva sa to dosť často a niektoré ženy o tom ani nevedia... ☹️

jane45
autor
17. mar 2021

@zuzkalujza rozumiem dobre tak ďakujem:( držím aj ja palce aby sa to co najskôr podarilo podľa našich predstáv..písala som aj pani doktorke ku ktorej chodím a ta mi napísala ze mohlo ísť aj o falošné pozitívne testy..

zuzkalujza
17. mar 2021

@jane45 a čo tým myslí, falošné pozitívne testy? Lebo som sa s tým ešte teda nestretla. Lebo ak nemáš v tele HCG tak test je negatívny a hotovo, ak ho máš, aj keď minimum, tak je pozitívny, alebo minimálne duch. Divné no, ale veď doktori si vždy nájdu nejaké vysvetlenie. A ďakujem. Pekný dník 🙂

jane45
autor
17. mar 2021

@zuzkalujza myslí tým asi to ze ta čiarka už mohla byť viditeľná od výroby😏 ja som a tým práveže tiež ešte nestretla..uvidíme dúfam, že bude všetko v poriadku. Podobne🙂

majamat
17. mar 2021

@jane45 na fotke sa to neda dobre ohodnotit, nazivo to vidiet lepsie,a le niekedy ak je ciarka takto slaba, moze len presvitat kanalik, ci nieco podobne, preto je najednnoduchsia cesta, urobit test znovu a takyto slaby test vobec neriesit, lebo nemusi nic znamenat, iba zbytocnu nadej.
tak snad to vyjde v dalsom cykle. zelam ti to, je to na nervy taketo cakanie.,

jane45
autor
17. mar 2021

@majamat áno je to na nervy..však práveže ha som robila dalsi test tam bola zase taka slabá čiarka.. potom ďalšie 2 a tie už boli negatívne :(

Strana
z2