Vidíte tam druhú čiarku?
Ahojte, prosím vás vidíte tam aj druhú čiarku?

@tova ukázala sa hneď.... keď test vyschol, iba stmavla..toto je fotené hneď po testovaní.
Huraaaaa
@kristianko1 nie som si ešte istá ☺️
Je ju slabo vidiet.aj moj prvy test bol taky lebo bol skoro robeny.o par dni zopakuj 🙂 ja som mala pozitivny. A uz ma dcera 2r 🙂
@danielazak ano, pozitivny 🙂
Gratulujem 😁😁
Ja som mala presne taký slabúcky test.
Ano
podla mna pozitivny. Zimne dieta to bude 🙂 Sranda nathaovat cizmy
@danielazak ahoj ja som mala este slabsie viditelnu od teba a teraz mi ms meska chvalabohu 8 dni a pozri 🍀❤️
Takze sa môžem tešiť už? 😊
@danielazak jasneee... teraz len vydrzat do prveho sona 😀
@danielazak vyzerá to nádejne.. Urob pozajtra rovnakú značku testu, a keď bude silnejší je to jasné 👍👍✊
Takto som mala dnes rano
@danielazak to už je suchý?
Vyzerá byt pozitívny 😉😉
na 100 % pozitivny... Vela stastia!
@danielazak aj ja mam taku ale neviem ci som alebo nie🙄 skusim este zajtra, ty si uz robila?
Aj ja potrubujem poradit meskaju mi 3 alebo 4 dni mam nepravidelny ciklus niekedy na cas 28 dni, teraz je to 32 den od poslednej menštruácie, robila s si vcera test a visiel mi takto, je tomu 11 dni od stiku, mam slabe 2 dni menstruacne bolest a po chvile prejdu ale menzes nikde zatial. Prikladam foto, zajtra budem robit novy.
@kvetinka0099 blahoželám.... určite ste
@danielazak ale je to take slabucke, zajtra si este spravim rano este pred 2 týždňami som sa objednala na gyndu cize zajtra, kvoly niecomu inemu, a teraz toto, mislis ze by to mohlo byt ono? Nebolo by skoro ist ku gynekologovi? Uz som objednana alee nie kvoli tehu. Mislela som zr mam zapal🤣
Gratulujem 😊❤️
@kvetinka0099 vyskúšajte iný test
@danielazak dnes som volala na vysledky s krvy a ze mam nad normu co sa povazuje za tehotenstvo stvrtok musim ist znova na krv a potom mi spravi utrazvuk ze by to malo vidiet. Aj ja sa bojim aj tesim,na kolko mam maly pruh vedla pupka 😢a od kedy sa pocitaju tyzdne tehu od poslednej menzesu alebo od styku? Mrchu som mala zacinajucu 28 aprila do 2 maja a 19 bol styk🤣
@kvetinka0099 od poslednej menštruácie... čiže od toho 28.aprila
@danielazak tak dnes som si robila a uz je pozitivny, len som chora ani tesit sa nevladzem🤣
@kvetinka0099 gratulujem 😊😘 ❤️
@majka64 dakujem velmi pekne.

vidim druhu. Ale objavila sa hned alebo az ked vyschol test? tebo az ked vyschol niekedy to sa ukaze ta druha slaba a je negatiny