Vidíte tam niečo ?
leskne sa to :( skus este raz odfotit
ktory DPO si ? 14 y ti uz ukazal ako mne
Ján neviem ako to mám pofit s bleskom ci bez tota je bez blesku tak menstruaciu som mala 11.5 trvala 4 dni a 22.5 som bola pri gyn povedal mi ze mám folikuly no ale cítim sa divne od rana som mala uz 4 krát stolicu riedku svetlu mám take akoby krce podbrušku niekedy v celom bruchu a rano som sa zobudila cela som bola mokrá no nebulo mi huroco a Vela jem a urobila som si test manžel nevidí nic ale ja neviem aj hej aj nie neviem
@nikol9m urob si digitalny test (som mala 15DPO) a ten ti potvrdi na 100% ja som mala menzes 1.5. a pred 4 dni mi ukazal digitalny test a uz aj normalny test (16DPO)
A predtim si si robila normálny test tiež? Ci hneď si robila digitálny?
@verona1989
To bude skor viroza ako tehotenstvo. Tak skoro ziadny test neukaze
Ja tam nič nevidím. 🙄 ale držím palce 😊
@nikol9m najprv som si digitalny robila ten ti uz ukaze vysledok najskor 5 dni pred menzesom narozdiel od tych obycajnych testov.a kedze som.mala.ak obyčajný test doms tak na dalsi ten som skusila.ten a ukazal tiez
Nic tam nie je
@verona1989
@secretadmirer ja som mala už od de potvrdené tehu a digi test stále negatívny 😂
@nikol9m ja nic nevidim
@nikol9m negativny
Negatívny
Negatívny
@beky1813 nieje pravda...mne test vysiel pozitivny 8dpo ..a z vecerneho mocu dokonca

@nikol9m nieco sa mi tam mari ..skus to hodit do fora duch na teste alebo duch na teste2 ☺