Vidíte tam niečo?
Ahojte vidite nieco prosim na tomto teste?

Jednu ciarku mas istu
ano, slabucke nieco, na fotke sive, mozno kanalik. kolko mas od ovulacie? mozno je este skoro abo je to len kanalik
Ja tam nič nevidím.. skus o 2 dní
O 2 dni mam dostat ms som 12dpo
Ja si myslím že je to duch ale bodaj by to tak nebolo ak chcete bábätko ❤️ skús počkať či príde ms alebo nie,ak nie skús potom , pretože toto je veľmi slabá čiarka :/
@babulka97 jasne ved ked ms nedorazi v utorok tak urobim len som uz velmi nedockava :(
na co je toto? urob test o 2 pripadne viac dni dni znovu a nebudes potrebovat detektiva na druhu ciarku. akoze co my viac amme vidiet ako ty?
@majamat viac oci- viac nazorov?
nieco tam je, o 2 dni ak bude silnejsie, tak si mozes gratulovat, mozes si kupit aj ten digitalny clearblue test, na nom budes mat uz napisane
to nieco je zatial maximalne tak testovaci kanalik.
Testuj, az ked bude "mesacna navsteva" meskat.
Toto hladanie nemozneho snad nikdy nepochopim...
@elanor a akoze preco nemozem skor testovat? Pri prvom synovi mi takisyo ukazalo 2 slabe ciarky 2 dni pred ms.... len to boli ine testy ako tieto kazetove bolo to jasnejsie vidiet na tych namacacich ako na tychto :( prvykrat testujem s takymto tak neviem ako vyzera kanalik kedze som ho nikdy nevidela... tak preco mate niektore problem s tym ze skor testujeme je to snad nasa vec kedy si ten test urobime;)
K tym kazetovym sa ani nechcem vyjadrovat uz, ak je to Rapi Clear alebo Toptest kazetovy, tak to nevyzera na regulernu ciarku. Mala som ovela silnejsiu a ruzovu a tehotenstco to nebolo.
Ale ak naozaj vies, kedy bola ovulacia, tak ja som 10-11 dpo tam mala zarucene jasnu ciarku.
@nevenka hejje to ten rapi clear len toto maju tu v lekarni :( ale asi skocim radaej do drogerky po nejaku inu znacku a hlavne niekl kazetu :D tak ja som 12dpo mam odsledovanu ovu...
@nevenka vprvom tehu som mala 10dpo test biely ako sneh:D na 13dpo bola dost slaba ciarka ale uz som ju videla normalnejsie ako teraz
lebo sa to tu hemzi kazdy den min. 20timi+ zenami, ktore na snehovobielom teste hladaju neexistujucich duchov (ktore testuju na dalsi den od sexu, a kazdy bozi den min. 5x, a kazdy test maju za potrebi sem vycapit).
Dokelu, ved mate vsetky oci a hadam nieste slepe. Ak tam nic nieje, tak tam nic nieje. BUd tam an nebude, ale jednoducho stac prestat byt prehnane "napichana" a trosku sa ukludnit, a testovat o par dni neskor, naj az ked menzes meska. Vtedy by mal byt vysledok uz jasny aj pre slepeho.
Ahoj,ja tam vidim ,nieco sa rysuje 🥰🍀
Ja vidim na obidvoch testoch čiarky
ale to nie je o nazore. tehu nebudes mat potvrdene nazorom.
a navyse je tu jedna vec. fotak skresluje farby a aj kontrast. co znamena, ze ty to vidis lepsie,a ko ktokolvek an foto.
Na druhom teste vidím "bielu čiarku" čiže kanálik. Otestuj o 2-3 dni
Na tom druhom už si myslím že áno 😊
@mamina_1989 ano
@mamina_1989 ano 😉
@mamina_1989 jasnee ;)
Vidím tam slabu ciarku
@tina96 len / 😔

Ano - 1 ruzovu ciarku.