Vidíte tam niečo?
Môj manžel mi tvrdí že tam slabú čiarku vidí. Ja tomu veľkú váhu neprikladám. Čo si myslite vy?

Ano, len tieto testy casto hodia ciarku v poslednej dobe, takze to brat s rezervou o dva dni dalsi test.
Dačo tam je ale skús spraviť ešte iný test o pár dní
Ak nepríde ms skus o 2 dni
Tá čiarka sa tam ukázala asi po 3 minútach a test je platný 5 min.
@lucia_0012 no na meskanie 4 dni by som cakala silnu ciarku..toto naozaj vyzera ako kanalik...ale uvidis.. a odrovnaju...vsak si chcela nazor tak ti ho dali..ked zakladas diskusiu treba s tym ratat...
@lucia_0012 tiež by som povedala na kanálik.. jednaj je to dosť tenké a príde mi to, že je to daleko.. ale to bude možno tým, že to je také tenké.. a zdá sa mi to ísť do siva... a na toľké meškanie by určite mala byť silnejšia čiarka, najmä ak presne vieš kedy bola ovu...
@lucia_0012 už som vám písala v druhej diskusii že to je kanálik a tak aj je 😕 keď si to priblížite je tá čiarka tenučká a sivá 🤷♀️ aj ja som to takto mala a nie raz. Skúste si ešte spraviť test o dva dni 🙏 držím palce
@lucia_0012 ja som na štvrtý deň meškania mala takto
Ano
@lucia_0012 môže byt aj nemusí, skus digitálny. Ja som mala silne čiarky pri 4d. meskani
@lucia_0012 mne to tiež príde ako kanalik
@lucia_0012 mne pri 4dňovom meškaní ukazovalo už takto takže neviem no skúsiť ešte raz asi
Nie je ani slaba...pekne viditelna okom cize gratulujem 🙂
Ja som Mala ciarku silnejsiu a to 1 den pred ms a tehotna som nebola, mrcha prisla nacas a rovnaky test som mala😒 Za mna tieto testy su nespolahlive. Skus inu znacku,najlepsie digi
Pekná čiarka, gratulujem!
@lucia_0012 ty ako? Mne sa zdá Tvoj test negatívny.
@bambieblue mohla si mat biochemicke tehotenstvo ;)
@floki1994 nie urcite som nemala biochemicke,par dni predtym som bola na prehliadke a doktor mi povedal ze sliznicu mam nizko ze mrcha pride a prisla n'a den presne,a moja znama mi zase vravela ze jej t'en test ukazalo tiez viac krat a nic a jej manzel len tak zo srandy ocural jeden test a bol pozitivny😂😂 tak zeby bol tehu tiez? 😅😅odvtedy neverim tym testom
@bambieblue zaujimave..mne nikdy testy neduchovali 🙂 ale vsak kazdy ma svoju skusenost teda 🙂
@autorka podľa testov tehu si ,tam prajem veľa šťastia 🍀

Ano vidim