icon

Vidíte tam slabulinkú druhú čiarku?

1medvedik1
24. nov 2020

Prosím vás, neviem či si namýšľam alebo tam naozaj niečo je.. Vidíte tam slabulinkú druhú čiarku? Či mi len šibe? 🤔 Test som si robila dnes ráno. Mám 44 deň cyklu. Cyklus mávam Nepravidelný 39-35 dňový. Max som mala 39 dňový. No teraz toto je môj rekord za život. Dnes ma ťahá (nie bolí, skôr ťahá, pichá) v podbrušku. Kríže a chrbát ma bolia už týždeň. Nálady mám katastrofálne 😕 citlivé len bradavky, a pocit že ma napína na zvracanie asi 2 dni, pritom jesť mi aj napriek tomu chutí. Vidíte tam niečo? 🤔

Vidíte tam slabulinkú druhú čiarku?
janai1
24. nov 2020

Nič tam nie je

zuzkalujza
24. nov 2020

nie

lellla
24. nov 2020

@1medvedik1 ale čiarka býva bližšie k tej kontrolnej takže bohužiaľ ja tam nevidím nič...pre porovnanie pošlem tento test aký som ja mala

asia83
24. nov 2020

@1medvedik1 Ak vám teraz nejaká napíše, že vidí (býva to tu tak), tak to už fakt nebude normálna osoba.

1medvedik1
autor
24. nov 2020

@asia83 ďakujem za objasnenie ako to tu býva.

1medvedik1
autor
24. nov 2020

@lellla ďakujem za vysvetlenie

belllinka
24. nov 2020

@1medvedik1 som sa pobavila na tvojej odpovedi, že "ďakujem za objasnenie, ako to tu býva" 😀😀😀

snazilka_bio_mamka
24. nov 2020

@asia83 tentoraz tam nevidim nic ani ja a to som velka optimistka ako vies :D

asia83
24. nov 2020

@snazilka_bio_mamka Fúha, tak to tam už naozaj nič druhé nie je. 😂

mima1
24. nov 2020

Cisty jak lalia. A ak tam aj nieco vidis bola by dost daleko tam kde si dala sipku

asia83
24. nov 2020

@1medvedik1 Akože vážne. Stále je možné vidieť niečo druhé, nejaký náznak (možno tak dedukujete aj vy z vášho testu). No väčšinou to je farbivo podznačenej čiarky od vyroby, ktorá sa má zvýrazniť v prípade tehotenstva. Ja vám prajem aby, napríklad aj z tohto testu, tehotenstvo bolo. Nemusí to byť hneď, ale neskôr, keď už teda moč bude obsahovať DOSŤ materiálu, potrebného pre zvýraznenie druhej čiarky.

cuttina
24. nov 2020

@1medvedik1 Hned, ako som sa na to pozrela, videla som nieco. Takto som videla aj u seba
5. den po transfere, ked vobec nikto nic nevidel. Asi nie som normalna, ako tu niekto naisal, ale bola by som rada, keby si dala vediet, ci sa o dva dni na teste nieco neukazalo. A mimochodom, o vyraze "duch na teste" som sa dozvedela nedavno az tu, takze nie som nejaka ta "snazilka presnazilkovana"🙈😂

somtuporady
24. nov 2020

Ak si nie si istá, stačí dať fotku do filtra - zväčšiť sýtosť farieb, prípadne dať foto do negatívu. Každopádne skúšala som túto tvoju fotku a nič

natalia_lowi
24. nov 2020

Čiarky bývajú pri sebe, nie tak ďaleko...skús digitálny test

petamich
24. nov 2020

@natalia_lowi digitalny je myslim menej citlivy, ak jej nevysiel 10tkovy tak digitalny este nevyjde ten ma 25mlU :( ja ich mam tiez najradsej

petamich
24. nov 2020

@somtuporady pripadne nehladat nasilu to co tam teraz v tejto chvili nie je a pockat par dni 🙂

sandokanka36
24. nov 2020

@1medvedik1 na teste bohuzial nie je vidiet druhu ciarku ale ak ti tak dlho meska, tak vyskusat zavolat doktorovi a on ti povie, kedy mas prist a pozrie sa, ci tam nemas cystu