Vidíte to tam aj vy?
Ahojte. Viem, že takýchto tém je tu veľa, no aj napriek tomu sa s vami chcem poradiť. Poslednu MS som mala veľmi zvláštnu, trvala len 2 dni a 8 a 9 júla. Ovu mala byť podľa aplikácie 17-23.7, ale ovu testy boli negatívne, a boli negatívneDnes ráno bol ovu test tiež negatívny, ale čiarka o dosť silnejšia ako doteraz. Vysadila som antikoncepciu pred cca 2 mesiacmi, prípadné bábätko by nás potešilo 🙂 Dnes mi to nedalo, a urobila som si poobede tehotenský test, a neviem, či si to len nahováram, alebo tam naozaj niečo je.. Aký je váš názor?

tiez tam vidim svetlucku ciarku, skus este o 2 dni otestovat, alebo aspon z ranneho mocu
a kolko dni mas do terminu MS?
Áno, určite je to tam 🤩
@lucia7933 MS ma prist az 5.8.
@stelleluna tak to teda dost skoro ti ukazal, viac ako tyzden pred MS
@lucia7933 to je aj mne divné😕 Počkám, otestujem neskor, a uvidím. Snáď to dobre dopadne
Dlho pred MS testuješ. Ale niečo tam je.
@stelleluna Čiaročku tam vidno. Skús ráno z prvého moču ,mala by byť silnejšia. Je to síce skoré testovanie ,ale mne tak tiež ukázalo pri oboch tehotenstvách
@nina004 ďakujem, tvoja správa ma potešila. Ja si už nepamätám ako to bolo pri prvej dcerke
@nina004 nedalo mi to, skusila som digitalny test, a tu je výsledok 🙂
@stelleluna teda gratulujem, ale som vazne prekvapena ze tak skoro
@lucia7933 ďakujem 🙂
@stelleluna ano je.slaba ale skus o 3 dni
Drzim🤞
@stelleluna Jeee veľmi blahoželám ☘️☘️☘️ prajem nech je všetko v poriadku🙂
@luciasveckova @nina004 ďakujem 🙂
@stelleluna aj ja som mala presne takúto čiarku týždeň pred MS. 😊 Držím palce ♥️
@veruska00 ďakujem 🙂
@lucia7933 mala som rovnako, a teraz je už čiarka silnejšia 🙂
@stelleluna az tomu nemozem uverit🙈
@stelleluna som len 24DC ale uz mi to nedalo, mam aj digitalny ale este chcem pockat
@lucia7933 ja mam teraz este 5-6 dni do MS, tak mi dost skoro ukázalo, ale pomaličky to silnie, tak som rada 🙂 ja som najprv neverila ze by to mohlo naozaj tak byt, preto som skusila digitalny, a uz aj tak skoro mi aj ten ukazal
@stelleluna mne este vo stvrtok neukazalo nic, biely test...vcera som sa prekonala netestovala som a dnes taketo prekvapenie :D
@stelleluna nemala si skôr ovulaciu? preto tak skoro?
@lucia7933 ja som prestala pred 2 mesiacmi brat antikoncepciu, tak moze byt ze mam cyklus rozhadzany
@stelleluna môze byt ;) hlavne je ze sa podarilo a nech sa len udrzi a dalej pekne rastie....ja som tento rok uz prekonala MA v 8tt ,tak velmi dufam a verim ze tento krat to uz dobre dopadne🙏
@lucia7933 musime veriť ze všetko dobre dopadne 😉

@stelleluna podľa všetkého si tehotná 🙂