icon

Vraj som tehotná, no k vyvrcholeniu nedošlo.

sarita2611
26. nov 2019

Ahoj dievčatá.Chcela by som sa spýtať či niektorá máte skúsenosť?!...30.10 som mala riadnu menštruáciu 21.11 som bola u gynekologa,dlhé roky ma trápi zápal,preto som lekára navštívila.Spravil mi vyšetrenie aj ultrazvuk,a povedal mi,že som tak 2-3 týždne tehotná.Je pravda,že práve 12.11 som mala najplodnejší deň,s priatelom som mala sex ale neprišlo k vyvrcholeniu,nakoľko je pre mňa sex bolestivý.Moja otázka znie,mohol lekár po týždni od sexu vidieť gestačný vak?A hlavne bez spermii?Menštruaciu mám dostať o 2 dni a testy sú negativne.Ďakujem za každú odpoveď

Strana
z2
veronikaszabova
26. nov 2019

@sarita2611 krv ti bral?

eliska13
26. nov 2019

@sarita2611 nebral Ti krv?bez spermii to nemuselo byt staci aj kvapka lasky.Za 10 dni po sexe mohol vidiet zdurenu maternicu neviem ci uz aj nieco viac zltkovy vak a tak...mozno to bolo zo sexu predtym

sarita2611
autor
Autor odpoveď zmazal
sarita2611
autor
26. nov 2019

@eliska13 Krv mi nebral,keď som mu povedala,že si tehotenstvo nepripúšťam.Mám čakať či to dostanem.Na ultrazvuku mi ukázal malú čiernu guľku a povedal,že to je ono.Zo sexu predtým to byť nemôže,ten bol pred skoro 3 mesiacmi...Jediný sex bol ten 12.11

angi07
26. nov 2019

@sarita2611 no existuje aj kvapka lasky co je taky ako pred ejakulat ked k tomu doslo tak teoreticky ak si mega plodna tak mozes otehotniet aj z toho bez vyvrcholenia partnera

sarita2611
autor
26. nov 2019

@angi07 to mi už párkrát lekár povedal,že som veľmi plodná.Mám dcéru otehotnela som hneď z prveho sexu veľmi rizikové tehotenstvo,potom mám dve interupcie tiež to bolo po dlhšom čase,vždy po dvoch rokoch kedy sme šli na plno.Tento rok v júny som v 19tt porodila zdravého chlapčeka ktorý samozrejme nemal šancu prežiť,3 mesiace nevedeli zistiť prečo krvácam,a bola som hospitalizovaná až museli vyvolať pôrod,lebo u mňa hrozilo vykrvácanie.Preto sa tak bojím,že by som mohla byť tehotná.

angi07
26. nov 2019

@sarita2611 no tak skus spravit test a o tyzden sa objednaj k nemu zas.... ked on tam videl dutinku pravdepodobne si v tom ...drzim palce aby vsetko dobre dopadlo

sarita2611
autor
26. nov 2019

@angi07 Testy skúšam každý deň🙂Zajtra skúsim zase.Uvidím či príde menštruacia.Ďakujem za rady🙂

majamat
26. nov 2019

@sarita2611 zrejme tehu si, ale hormony maju este nizke hladiny, preto mas testy negativne.

sarita2611
autor
26. nov 2019

@majamat Len mi to príde veľmi zvláštne myslela som,že z ejakulátu sa otehotnie ťažko,a hlavne,že doktor tak skoro niečo videl.Ďakujem za radu🙂

sarita2611
autor
Autor odpoveď zmazal
majamat
26. nov 2019

@sarita2611 akokomu tazko 🙂

sarita2611
autor
26. nov 2019

@majamat Aj to je pravda,prečítala som si už o tom nejaké články.Tak uvidím či príde ms.Neviem či sa doktor môže zmýliť....

tosomja
26. nov 2019

Ak tehotna chces byt, tak len ver, ze je vsetko ok. Pri dalsom usg by malo byt viditelne nieco viac 😉 ak nepripustas tehotenstvo, tak sa netreba spoliehat ani na "neurobenie sa" partnera. A treba sa chranit.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
sarita2611
autor
26. nov 2019

@tosomja Užívala som teraz 3 mesiace antikoncepciu,pred mesiacom bola vysadená kvôli trombóze.Pochopitelne máš pravdu,som si toho vedomá🙂Samozrejme pokiaľ tehotenstvo bude sa modliť aby dopadlo dobre.Ďakujem za správu

sarita2611
autor
26. nov 2019

@taskataska Nikdy mi nenapadlo,že by som takto mohla otehotnieť,je pravda,že sa toho bojím.Po pitve malinkého,mi neodporúčali tehotenstvo teraz aspoň rok.Ako som už spomenula,antikoncepciu som začala užívať,ale kvôli tromboze bola vysadena,tiež nemávam teraz styk akurát ten deň...Nechcem sa hájiť,a samozrejme pokiaľ to tehotenstvo nebude,siahnem po inej účinnej ochrane pre istotu.Písala som preto,aby som vedela či mal niekto podobnú skúsenosť a či by sa doktor mohol mýliť.Tak ďakujem za správu🙂

eliska13
26. nov 2019

@sarita2611 ak videl dutinku myslím, že sa nemýlil.Myslela som, že videl len narastajúcu výstelku maternice

sarita2611
autor
26. nov 2019

@eliska13 to som našla na nete ten obrázok,a presne tak to ukázal doktor aj mne.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
sarita2611
autor
26. nov 2019

@taskataska Teraz som sa už ponaučila,ver mi.

bettina098
26. nov 2019

@sarita2611 neboj, všetko dobre dopadne
..ci uz tak alebo onak.

sarita2611
autor
26. nov 2019

@bettina098 Ďakujem☺

miadi
27. nov 2019

Ked je pre teba vaginalny sex bolestivy treba to rieśit. A su aj ine sposoby ako sa s partnero navzajom uspokojit aj bez bolestivej penetracie a nehrozi pri tom tehotenstvo. Držim palce nech to dobre dopadne.

darkwood
27. nov 2019

ja som otehotnela v neplodné dni...

veronikaszabova
27. nov 2019

@darkwood v neplodne dni sa otehotniet neda.

majamat
27. nov 2019

@darkwood
@veronikaszabova sa trosku bavim 🙂 toto je len chyba v pomenovani 😀

neplodne dni su dni tesne pred ms a po ms a nie ej mozne vtedy otehotniet, preto sa volaju neplodne. a otehotneit sa da v strede cyklu. no niekedy moze byt ovulacia posunuta dopredu,a lebo dozadu, dokonca sa udajne moze nahle uvolnit aj nahodne. ale asi az predpokladu, ze su splnene nejake podmienky, cize urcity stav hormonov. no ak v takychto dnoch dojde k ovulacii, tak sa to uz zakonite nemoze volat neplodne dni. 🙂

veronikaszabova
27. nov 2019

@majamat len vies, su tu take osoby na MK, ze ta budu presviedcat, ze proste otehotneli cez neplodne dni. A nedaju si vysvetlit, ze ono tu ovulaciu proste musia mat, inak neotehotnia.
Minule jedna tvrdila, ze otehotnela v mesiaci, kedy ani nemala sex 🙈😳🙈😳 ze Boh vypocul jej modlitby 🤣

sarita2611
autor
27. nov 2019

Tak u mňa teda gynekolog videl neviem čo,ale dnes clearblue digital negatívny,a prišla mi pred chvíľou ms.Takže sa doktor predsa mýlil,a presviedčal ma o tehotenstve 2-3 týždne ktoré videl ultrazvuku.Neviem čo iné sa tam dá ešte vidieť,aby to nebolo niečo o čom nebudem vedieť....

majamat
27. nov 2019

@veronikaszabova 😂😂😂 tak to uz je celkom sila 😀

@sarita2611 no veru neviem. v tak nizkom tyzdni to je tazsie rozoznatelne,a le ak tam bola "bublinka" taks a to za tehu da pokladat. no kludne je mozne, ze sa to neuhniezdilo dobre. tazko povedat.

Strana
z2