Som tehotná?

cicuska9999
10. feb 2012

ahoj ja sa chcem spytat dostala niektora z vas od lekara gynekologa injekciu do zadku ci ste tehotna alebo nie ked vam nebolo vidiet nic na ultrazvuku ze ci ste vlastne tehotna alebo nie?? uz mesiac a pol nemam menzes a dokonca mi vysli dva tehotenske testy pozityvne. mate volaktora skusenost a ako to prebiehalo??? dakujem

koniarova
10. feb 2012

Zmeň si to na diskusiu. Takto ti niekto ťažko poradí. Ja neviem, asi by som behla inému lekárovi. Mesiac a pol bez menzesu a 2 pozitívne testy. 😒 😒 No ja by som verila, že tehotná som.

renab
10. feb 2012

Tá injekcia bola zrejme na vyvolanie menštruácie a nie na zistenie, či si tehotná, alebo nie. doktorka na ultrazvuku nič nevidela, tak ti ju pichla. len tie pozitívne testy potom nechápem. ale tá injekcia by mala byť bezpečná, aj keď si tehotná, jednoducho ten menzes nedostaneš.

betina1984
12. feb 2012

Hej, injekcia bola pichnutá na vyvolanie menzesu. Ale ak si tehotná, nič sa ti nestane, ba naopak, injekcia ti pomôže, je to len progesterón.

bobi3
12. feb 2012

tak ja som dostala injekciu po potvrdení tehotnosti... na podporu... držím palčeky 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre