Všetko mi zapácha a divne chutí, môže to byť prejav tehotenstva?
Ahojte😊 chcela by som sa Vas spýtať kedže pravdepodobne máte skusenosti už s tehotenstvom. Už asi cca týžden mi všetko smrdí železom alebo napr káva mi tiež chutil tak divno... dostala som aj ms ale nie je taký ako zvyčajne(je slabunky). Mozem byt tehotná?
Tehotná môžeš aj nemusíš byť. To s tým železom, kávou, slabým menzesom môže mať súvis s tehotenstvom ale aj s inými vecami. Urob si tehotenský test alebo choď k lekárovi.
@kristina11990 musíš vedieť ci je možné aby si tehotná bola. Napr ja som dostala slabé krvácanie alebo spinenie a bolo to tehotenstvo. Tiež som písala sem na MK a pýtala som. Jedine co ti ostáva urob test alebo chod k Dr . Možno máš rozhádzané hormóny
Bize tieto temy to by sa malo hned hlasit 🤦♀️
@kristina11990 sprav si test a budes vediet
Žijeme v demokratickej krajine, takže áno môžeš..
@kristina11990 “ak si mala sex môžeš si myslím “
Ahojte baby ...citala som tu uz niekde ze hnačky su tiez priznakom teh...a posledne 4/ 5 dni mam bolesti chrbta v dolnej casti toci sa mi hlava stale citim sa divne ms mam dostat 25.9. Tak neviem co by to mohlo byt ...a hlavne vecer aj zaha ma pali je to cele divne 😃😏😏
@majkuliik 25.9??
@h_petra niekedy tie tvoje odpovede ma udivuju, prepáč
Jezis baby sorry 😏😂😂😂 som si pomylila datum 29.10
Takze z minuleho mesiaca by to nemohlo byt ? Uz som z toho zamotana 😂😂
@majkuliik pokial bol menzes normalny, sanca je minimalna
@stanka1311 v pohode, mna zas taketo otazky 🙂
@stanka1311 inak, ironickych odpovedi po mne nasledovalo niekolko, teba zaujala zrovna moja 🙂
@veronikaszabova menzes sa mi tiez zmenil mavam 5 az 6 dni a normalne krvacanie no teraz mavam 4 dni a slabe prvy den sa da povedat ze ok...ale uz ostatne dni skor spinenie