Divná chuť v ústach a bolesti v podbrušku

babulka131
3. dec 2013

Ahojte chcem sa spýtať .... spriatelom sme mali viackrát nechránený styk, bolo to asi tri dni pred menštruáciou, ktorá mi už aj tak meškala, dnes je piaty den od styku, menštruáciu som dostala ale mám takú divnú chuť v ústach, stále som smädná, a mám taký pocit na zvracanie, bolí ma podbruško už druhý deň, čo sa mi nestáva....možno len preháňam a je to z MS ale chcem sa spýtať, môžu to byť príznaky tehotenstva?

denuss
3. dec 2013

Ahoj, podla mna je este velmi skoro na take priznaky..bolest v podbrusku by mohla byt 5 dni po styku, mna tiez zacalo boliet 6 dni po ovulke, ale nevolnosti prichadzaju ovela neskor, navyse ak mas normalnu menstruaciu, tak si nemyslim, ze si tehotna..ak by bola slabsia, kratsia, tak mozno..

zuzinka1989
3. dec 2013

a predtym si nemala nechraneny styk? niektore zeny krvacaju aj pocas tehu...ale je to ine krvacanie...cize ak je ms ako obvykle, tehu by si nemala byt 🙂 tie bolesti, smad... kludne mozu byt z ms...

babulka131
autor
3. dec 2013

Pred tym som nemala nechraneny styk a v podstate menstruacia je slabsia ako inokedy ... no ved počkám a uvidime 🙂

iwulqa
17. dec 2013

mozem sa spytat aj ja berem HK len sa mi sem tam stalo ze sim ju zobrala o dost neskor viac ako 18 - 20 hodin a uz posledny mesiac som mala menstruaciu len slabucku a jedeen den , casto mi byva zle a hlavne v noci a nad ranom, zacali ma boliet prsia a v podbrusku ma bolieva :-/ tak sa chcem spytat mozem byt tehotna ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre