Vymeškaná menštruácia a negatívny test
Čaute kočky.. pred pár rokmi som ostala tehotná, bohuzial som v 7tt potratila. Vtedy to prebiehalo tak, že v čase ked som mala dostať MS mi začali večer slabe menštruačné krče, ešte som si dala intimku šla som s tým spať, že rano 100% dostanem MS. No ráno nič, ani náznak a dokonca mi aj tie krče prestali. Vtedy som si spravila asi o 2 alebo 3 dni test a bol jasne pozitívny. Moja situácia je nasledovná.. teraz mali sme styk pocas ovulacie, snazime sa, ale nejak toho bolo malinko, kedze den pred tym sme mali tiez.. asi 3 dni pred MS ma začalo pichat v maternici, tak slabučko.. 2 dni pred MS mi začali slabe menstruacne krče, trvali cely den. Stale som chodila na zachod, s tym ze citim, že som uz dostala ale bol to len priesvitny vytok. Vcera (deň MS) cely den krče, sice len slabe, ale stale nic. Vecer som si lahla s tym ze som citila ze uz su trocha silnejšie, že rano to tam bude. Na moj údiv, rano čista vložka a krče zmizli. Urobila som si test, ktorý bol na 100% negatívny. Presne takto sa to odohrávalo aj prvý krat.. nemam ziadne priznaky ms ani tehu, nebolia ma prsia a skor mam nechutenstvo a to je u mna velka rarita kedze pred MS zeriem ako prasa. Moja otázka je, myslite si ze aj napriek neg. testu z rána by som mohla byť tehotna?? Mali ste niektorá podobnú situáciu? bábätko by sme si veľmi priali.
Slabucku čiarku ešte pockaj
@katarina51941 ahoj ja som uz zalozila aj dalsiu temu lebo ma ide picnut. Vcera poobede 2 pozitvne testy a dnes rano negativny. ale vypila som 3 litre vody a chodila som na zachod kazde 2 hodiny cize este davam sancu tomu ze som mala zriedenu moc.. som uz zufala
Ale ba na každom ja vidím. Ja som tiež v noci pila stále. Sprav až v pondelok a uvidime

@katarina51941 som v tom s tebou, tiež idem svokrovcom a pondelok chystám testnut,snáď budem chvíľku aj na iné myslieť :D