Výška hCG na 14. deň po KET - dvojičky
Ahojte dámy,
Prosím mala nejaka z vás po KET nadpriemerne hcg na 14. Deň? Ja som mala 611. Zaujíma ma, či to zvyšuje šancu na dvojčatá, mali sme KET jednej blastocysty. Podľa literatúry čo o tom čítam je to číslo síce vysoké, ale spôsobené aj tým, že ide o kryo transfer, kde tie hodnoty bývajú vyššie ako pri ET, rovnako to vraj trocha zvyšuje hormonálna stimulácia, pretože endometrium je pripravené liekmi. CAR mi už druhy krát krv brať neplánuje, hoci áno, dôležité je, ako to stúpa. Zaujíma ma vaša skúsenosť a aj koľko detičiek ste v Tom tehotenstve nakoniec mali. Ďakujem.
Ja som mala myslím 1800 a jedno dieťa.
@anonym_autor mala som HCG 256 na 10 den po KET a boli to dvojicky...
@krasneleto @theewisabear aha, tak skúsenosť vás ukazuje, že je to dosť lotéria, aj Nižná hcg môže znamenať dvojičky a naopak 🙂 mne len udreli do očí štúdie, ktoré dosť tie hladiny delia, ale evidentne je ten prekryv veľký.
Ja som mala cez 2600 a bolo jedno,zalezi ako rychlo bude stupat hcg,pri dvojickach to ide rychlejsie hore
@krasneleto @theewisabear aha, tak skúsenosť vás ukazuje, že je to dosť lotéria, aj Nižná hcg môže znamenať dvojičky a naopak 🙂 mne len udreli do očí štúdie, ktoré dosť tie hladiny delia, ale evidentne je ten prekryv veľký.
@anonym_autor veru, asi zalezi embryo v akom stadiu sa vkladalo atd... uz si to naozaj velmi nepamatam , je to x rokov dozadu
@anonym_autor ja som mala vyše 1000 a bolo jedno. Hatchovana blasta. A po blastocyste som mala niečo do 400 a opäť jedno. 5 dňové embryjka. Takže toto by som až tak nebrala ako vysoké číslo.
Ja som mala 800 mám dvojičky, vkladali sa jedno, poznám baby čoali 3000 a majú jedno aj také čoali 3000 a nevyšlo. Podľa jednej hodnoty skutočne dvojičky nenatipujete
Ďakujem všetkým. Modrý koník je úžasný teda, ja viem, že tehotná som, dala som to do témy asistovaná reprodukcia a prehodí mi to do témy Som tehotná? Ach jaj... Každopádne ďakujem za odpovede ♥️
@anonym_autor 14. den po embryotransfere 5dnoveho embrya som mala hcg 3987 a je to jedno dieta 😏 isla som este ako samoplatca pre istotu 19.den a to uz bolo cez 30tisic
Ďakujem všetkým. Modrý koník je úžasný teda, ja viem, že tehotná som, dala som to do témy asistovaná reprodukcia a prehodí mi to do témy Som tehotná? Ach jaj... Každopádne ďakujem za odpovede ♥️
@anonym_autor toto ma strasne pobavilo. No znizili ti IQ 😀 vsetko dobre pre tvoje tehotenstvo ! Z hcg nezistis, ci je to 1 alebo 2

@anonym_autor mala som HCG 256 na 10 den po KET a boli to dvojicky...