Výsledok na 10. deň po ovulácii
je tam duch, ale to nie je vypovedna hodnota tohto typu testu... kup iny
@krasneleto no mala som aj mamatest a ten negatívny
@beasy použila som aj mamatest a ten negatívny 🤔
@kessica87 tak v tom pripade buď počkať zopár dní a urobiť znova napr Clearblue, alebo ist lekárovi na krvné testy na pritomnost hcg, tym sa potvrdi aj vcasne tehotenstvo, znamej takto potvrdili uz 2 tyzdenne uplne na zaciatku, ale testy mala uz pozitivne.
@kessica87 tak v tom pripade buď počkať zopár dní a urobiť znova napr Clearblue, alebo ist lekárovi na krvné testy na pritomnost hcg, tym sa potvrdi aj vcasne tehotenstvo, znamej takto potvrdili uz 2 tyzdenne uplne na zaciatku, ale testy mala uz pozitivne.
@beasy Ďakujem za radu, ale na krv sa mi nedá momentálne. Mám 2 ročného syna ktorý je celý soplavý😵💫
kup iny test
Nechápem mamatest negatívny, tak si idem robiť nádej s pepinom?
@kessica87 2x som mala pozitivny test az na 11-12 dpo, ale bola som si ista ovulaciou, kedy bola. Podla merania BT. 10 dpo moze byt este skoro.
Minimalne 2-3 dnibtreba pockat a robit iny test, nez Pepino. Mala som ho jasne pozitivny a ostatne boli negativne, a to nebol takyto vymysleby sedy duch, ale krasna ruzova ciarka. Vypovedna hodnota tychto testov je 0,00.
Objednaj si z etabletky Woman secret, pride na dalsi den a mozes testovat, ten je spolahlivy.
@anonym_ee896a ja nepíšem o žiadnej nádeji, ja sa len pýtam na názor pani "anonym"
@kessica87 2x som mala pozitivny test az na 11-12 dpo, ale bola som si ista ovulaciou, kedy bola. Podla merania BT. 10 dpo moze byt este skoro.
Minimalne 2-3 dnibtreba pockat a robit iny test, nez Pepino. Mala som ho jasne pozitivny a ostatne boli negativne, a to nebol takyto vymysleby sedy duch, ale krasna ruzova ciarka. Vypovedna hodnota tychto testov je 0,00.
Objednaj si z etabletky Woman secret, pride na dalsi den a mozes testovat, ten je spolahlivy.
@anonym_b998fd Diky za odpoveď, ja mam doma etse Slniečko názov ale o nich som čítala teraz že tiež niesu spoľahlivé tak neviem 🙄
@kessica87 Zbytočne skoro testuješ. Však počkaj do termínu menštruácie. Načo je toto dobré. Jeden nič nevidieť len fatamorgánu a druhý negatívny.
Testuj keď sa má testovať a kúp si radšej kvalitnejší digi.
@3petka ja som bola 3x tehotná z toho len jeden úspešný koniec a vždy na 10.dpo bola čiarka. Ale máš pravdu, radšej počkám do MS.
Podľa týchto testov tehotná nie si. Jedine počkať. Čo iné ostáva.
@anonym_ee896a tu nádej v názve som tam nenapísala ja 🙄🙄🙄🙄 už mi tu lezie na nervy tie prepisovania a upravovanie príspevkov
@anonym_b998fd Diky za odpoveď, ja mam doma etse Slniečko názov ale o nich som čítala teraz že tiež niesu spoľahlivé tak neviem 🙄
@kessica87 ale mne tie Slniecka napriklad v case, ked ine testy mali slabsiu ciarku, urobili riadnu ciaru. Nikdy mi neduchovali az tak, ako Pepino. Vzdy lepsie ten, ale mozes to mat zakazdym inak.
Teraz pri poslednom, som mala slabu ciarku na 8dpo, 21.den cyklu, tu mi tvrdili, ze nic nevidia, ale nazivo to bolo dobre vidiet a dalsi den, 9 a 10 dpo to uz bolo jasne. Predtym ale vovec nie takto skoro.
@kessica87 ale mne tie Slniecka napriklad v case, ked ine testy mali slabsiu ciarku, urobili riadnu ciaru. Nikdy mi neduchovali az tak, ako Pepino. Vzdy lepsie ten, ale mozes to mat zakazdym inak.
Teraz pri poslednom, som mala slabu ciarku na 8dpo, 21.den cyklu, tu mi tvrdili, ze nic nevidia, ale nazivo to bolo dobre vidiet a dalsi den, 9 a 10 dpo to uz bolo jasne. Predtym ale vovec nie takto skoro.
@anonym_b998fd uvidím, spravím teda zajtra Slniečko test 🙂 ale je to zvláštne ten pepino keď sa naňho pozriem úplne tam vidieť ružovú slabú čiarku. Keby sa o nich toto všetko nepíše tak tomu aj uverím, že je pozitívny 😒
Pockaj aspon 2dni a sprav si ale iny test. Rano a uvidis 😉
Prečo testuješ tak skoro?
Prečo testuješ tak skoro?
@januska12323 pre mňa to nieje skoro. 🙂
@januska12323 pre mňa to nieje skoro. 🙂
@kessica87 pre teba nie ale pre testy a správny výsledok áno.
Veľmi ti prajem aby bol ďalší jasne pozitívny 😊❤️

je tam duch, ale to nie je vypovedna hodnota tohto typu testu... kup iny