Výsledok tehotenského testu
Zdravickooo včera som pridala test so slabou čiarkou ale test bol mesiac po záruke tak dnes som išla do lekárni a kúpila som si a ukazalo mi toto čo si myslite? MS ma prísť o 3 dni
@dominikaa15 mne takto ukázal test až v prvý deň meškania, takže ti gratulujem ❤️🍀
gratulabo. Sila ciarky s tym nema nic spolocne. Je tam = si tehotna.
Aj ja si myslím, že si tehotná, ale tak ešte by som si asi spravila aspoň jeden 🙂 Aj mne dva testy ukázali, že som a tretí už nič. No a nebola som. 🙂
Aj ja si myslím, že si tehotná, ale tak ešte by som si asi spravila aspoň jeden 🙂 Aj mne dva testy ukázali, že som a tretí už nič. No a nebola som. 🙂
@mirka_a_hrasok ja som spravila 3 a na všetkých vyšla nejaká čiarka MS ma byt až o 3 dni dúfam že to tedaa je tam už veľmi dlho sme chceli a snažili sa dúfam že to vyjde všetko ako ma 🥹🥹🥹
podla mna pozitivny test. ciarka bude postupne silniet.
Však vidíš nie?
@mirka_a_hrasok ja som spravila 3 a na všetkých vyšla nejaká čiarka MS ma byt až o 3 dni dúfam že to tedaa je tam už veľmi dlho sme chceli a snažili sa dúfam že to vyjde všetko ako ma 🥹🥹🥹
@dominikaa15 pani si asi robila test nespravne. Neexistuje zeby ukazali 2 testy falosnu pozitivitu. Ak boli spravne skladovane a spravene. Vase su urcite pozitivne, gratulujem 🙃

@dominikaa15 Podľa mňa neni čo riešiť určite ste tehotná 😊