icon

Výsledok testu

4. máj 2021

Maminky, pozriete mi prosím vás tu na tento Mamatest? Co myslite, bude to stále Ovitrelle? Pichala som 11 dní dozadu. Ovulácia podľa hlienu a pocitov bola 10dni dozadu. Na 10ty deň od Ovitrelle som spravila test drmax, len aby som sa pozrela, či už hcg z Ovitrelle vyprchalo. Bol na ňom jemnucky dúšik, viditeľný, nemusela som ho loviť, ale jemnucky, po zaschnutí zmizol. Kúpila som Mamatest a dnes ráno z druhého cikania som spravila a vyšiel takto. Je to len tým, že ma veľa farbiva a ukazuje silnejšie? Ze drmax by bol možno dnes už snehobiely keď ma farbivá menej? Ak ste testovali mama testom, na kolky deň od pichnutia bol biely? Z CAR mi kázal test na 14ty deň po pichnúť.

Výsledok testu
Strana
z3
aduuuuskaa
7. máj 2021

@nafka0483 praveze nie je až tak a čítala som ze testy tbaby top test bývajú falošné pozitívne ráno skúšam clearblue tak uvidím ☺️

nafka0483
7. máj 2021

@aduuuuskaa Co nie je az tak? Nie je snad pozitivny? Citala si k tomu testu aj navod, ze co tam pisu?

aduuuuskaa
7. máj 2021

@nafka0483 je ale je skôr ako duch rešpekt neni až tak viditeľný a výsledok bol až po 2 až 3 min čítala ale čítala som aj o tomto teste až po kúpe že býva falošné pozitívny

aduuuuskaa
7. máj 2021
nafka0483
7. máj 2021

@aduuuuskaa Nenazvala by som to duch, je to normalna ciarka.

aduuuuskaa
7. máj 2021

@nafka0483 super ďakujem bola by som rada keby som tehu ☺️

autor
7. máj 2021

Ahojte, tak čiarka dnes trosku zosilnela, uvidíme v pondelok z krvi 😍 ďakujem vám za podporu

autor
12. máj 2021

Nesmierne sa tešíme, aj keď iba opatrne ❤️

kristina418
Autor odpoveď zmazal
miskamicha
14. apr 2022

@aknamorka22 ahoj. Ja to mam teraz takto podobne 3 testy ale nie z ranneho mocu
Bolo to u teba uspesne tehotenstvo??? Vdaka

aknamorka22
14. apr 2022

@miskamicha ahoj, áno bolo 🙂 krpec má už 5 mesiacov 🙂