Vysoké hCG: Ako postupovať, keď na sone nič nevidno?
Ahojte,po viacerých testoch kde boli riadne koľajnice som išla k lekárovi na odber hcg (bolo 8500) a robil aj sono ale tam nič nevidel..možno len zatiaľ.
Podľa všetkého som 6+0 ale mohla som mať aj posunutú ovu..
Povedal že výsledok hcg je pekný ale môže to znamenať aj mimomaternicove tehotenstvo keďže zatiaľ nič nevidí,že uvidíme o týždeň ..
Stretol sa s tým niekto prosím ?
Vôbec nič nevidel? Ani gestačný vak alebo žĺtkový vačok? Ak je podozrenie na mimomaternicové, tak by si mala chodiť aj na odber krvi kvôli výške HCG, ak sa to bude zvyšovať, tak by to malo byť v poriadku. Kedy si dostala další termín?
@alba13 v utorok na kontrolný odber hcg a aj sono
@denulik1234 Tak aspoň už budeš v utorok vedieť, to je hneď tu. Držím palce, aby to nebolo mimomaternicové. Výsledky krvi by podľa mňa mohli mať už na obed, keď pôjdeš ráno, ale hádam už niečo na sone uvidia. Ja som bola na prvom sone 6+3, ale videli len gestačný vačok a žĺtkový, embryo ešte nie, to až o týždeň, keď už aj bilo srdiečko. Naozaj to máš ešte veľmi skoro, hádam už v utorok budú vidieť.
Bola si skoro.
Tak pri takom vysokom hcg uz by mal vidiet minimalne gestacny vak ak nema predpotopne sono
@denulik1234 Toto bude určite mimomaternicové 😔 presne takto som to mala aj ja...
@denulik1234 ako ste prosím dopadla? Riešim presne to isté :(
@sekacik2011 nedopadlo to dobre 😟 potvrdilo sa mimomaternicove a nakoniec vybrali aj vajcovod spolu s plodom 😌 držím palce aby to aspoň Vám dopadlo dobre ..
@denulik1234 to mi je ľúto :(, ďakujem strašne sa bojím :(, mali ste aj nejaké bolesti alebo krvácanie?
@sekacik2011 absolútne nič vôbec 😟 keby nemá doktor podozrenie tak vôbec ani len netuším ..ja už som to pred 4 rokmi raz mala taktiež mi zobrali vajcovod a teraz druhý takže ďalšie babo už len cez umelé oplodnenie môžem
@denulik1234 ach to mi je veľmi ľúto ja mám 25 a bábo ešte nemáme, veľmi som sa tešila ale predvčerom leď som prišla ku gynekologičke a hovorí mi, že nič nevidí, tak úplne ta radosť opadla, no dnes mi volala, že hcg mám 7000, že mám prísť po veľkej noci a že možno sa niečo ešte ukáže ale, že ak začnem krvácať mám ísť na pohotovosť, takže sviatky čo som chcela trošku oddýchnuť od práce tak budem len v strese lebo nemám z toho dobrý pocit aj keď som čítala, že sú aj prípady, že pri 7000 nič nevideli a až pri 11000 ale nechcem si dávať falošne nádeje
@sekacik2011 ja mám v lete 27 a dnes oslavuje môj synček 1 rok tak vďakabohu aspoň zaňho ❤️ prajem ti aby ti to dobre dopadlo,však daj potom určite vedieť budem na teba myslieť 🙂
@denulik1234 ďakujem krásne♥️♥️ synčekovi všetko len to najlepšie♥️
@sekacik2011 ahoj no čo ako to dopadlo nakoniec ?
@sekacik2011 ahoj, ako ti to nakoniec dopadlo?
@sekacik2011 ahoj, ako ti to nakoniec dopadlo?
@staf ahoj, veľmi zle bolo to mimomaternicové, nakoľko to doktorka neriešila, tak som šla sama na pohotovosť na druhom poschodí ma vyšetrili a ešte ma poslali na 16te a kým som prišla hore prsklo to a mala som vnútorne krvácanie, takže akútna operácia a drenáž na odtok krvi, prišla som aj o vajičkovod... ale o mesiac som už bola znovu tehotná a dnes som v 26tt maličky je zdravý len akurat som ležala 10 dnív nemocnici.. mám problém s krčkom tak kľudový režim a verím, že teraz to už bude všetko ok.
@staf ahoj, veľmi zle bolo to mimomaternicové, nakoľko to doktorka neriešila, tak som šla sama na pohotovosť na druhom poschodí ma vyšetrili a ešte ma poslali na 16te a kým som prišla hore prsklo to a mala som vnútorne krvácanie, takže akútna operácia a drenáž na odtok krvi, prišla som aj o vajičkovod... ale o mesiac som už bola znovu tehotná a dnes som v 26tt maličky je zdravý len akurat som ležala 10 dnív nemocnici.. mám problém s krčkom tak kľudový režim a verím, že teraz to už bude všetko ok.
@sekacik2011 Veľmi držim palce!

Bola si skorooo 🙄...od 8 tt vyššie by som šla