icon

Na sone nič nevidno

28. jan 2023

Ahojte, poslednu menstruaciu som mala 18.12, podla aplikacie by som mala byt v 6.tyzdni, mala som 3 pozitivne testy, z toho jeden digitalny ukazal 2-3 tyzden od oplodnenia. Tento tyzden som bola u lekara a povedal mi ze bohuzial nic tam nevidi :( Povedal mi ze tam su 2 moznosti no ale ze uvidime.. a mam sa objednat este raz o tyzden. Mali ste niekto podobnu skusenost ?

lenkapk2
•
28. jan 2023

Áno mala som tak dcéra sa na sone ukázala až v 9tt už bilo aj srdiečko.
Nezúfaj

dzulli1980
•
28. jan 2023

Je to zavčasu ... pokiaľ nie sú problémy, prvýkrát stačí ísť v cca 9., 10. týždni, vtedy už lekár vidí jednoznačne, či áno, či nie.

anjelicek26
•
28. jan 2023

Velmo skoro si isla...

ivka21
•
28. jan 2023

Ja som bola v 5 týždni a bola len čierna bodka na sone. Ze babo ešte nevidno treba počkať...

petricka22
•
28. jan 2023

Ano mala. Bolo to mimomaternicove tehotenstvo… tak drzim palce, nech ti tak nie je aj teba, lebo to bolo vsetko fyzicky aj psychicky moc narocne.

petricka22
•
28. jan 2023

V 5.-6.ttuz vidiet minimalne gestacny vak, v 7. Uz musi bit srdiecko, moze to byt posunute, ak prebehla ovulacia neskor, ale minimalne ten vacok by malo byt uz vidiet.

lusyyy36
•
28. jan 2023

Nevidno vôbec nič? Mala som tak a bolo to mimömaternicove

autor
•
29. jan 2023

Velmi sa mimomaternicoveho bojim ;( nemam priznaky ktore tu niektore baby spominaju ako vyrazne bolesti alebo spinenie ale tiez si myslim ze v 6.tyzdni uz aspon vacok mal byt viditelny

ssizk
•
22. máj 2023

Ahoj, ako si napokon dopadla?