Vysoko položená výstelka a negatívny test
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať posledný týždeň mám pocit že by som mohla byť tehotná teda bolesť pod bruška, krížov aj pŕs kde tu ma napína a mam aj biely výtok. Stále môže ísť aj o MS no v utorok som bola na kontrole u gynekológa a vravel že mam výstelku vysoko 11mm že MS už príde. Mala prísť sobotu/nedeľu no stále nič tak som dnes spravila test no negativny. Myslíte že by som ho mala zopakovať za pár dní alebo sa môže jednať o niečo iné. Ďakujem za skúsenosti 🙂
@veronikaszabova áno viem len ze sa opýtam koli tomu co mi povedal gyn že ms už príde a stale nič 🙂 ďakujem za odpoveď
@vikybotka hold, musis uz len cakat.
Kedy si mala ovulaciu?
@veronikaszabova ovu si nesledujem 🙂
@vikybotka Par dni pockaj - bud pride menstruacia, alebo nie. Ak nepride, zopakuj test.
Ak nechces cakat, tak popros lekara o krvny test na hcg, alebo ak nebude chciet, ze mas este cakat, tak si mozes v sukromnom labaku zaplatit takyto test sama a hned bdues vediet na com si.
Nic ine sa poradit neda ;)
nikto tu nemá vešteckú guľu vieš ako. môže to byť aj pms, aj tehotenstvo. treba čakať, o pár dní zase spraviť test ak neprídu ak stále nič tak zavolať dr. či treba prísť na vyvolávačku alebo čo
Baby prosím vás keď nepríde ms a test stále negat. kedy potom ísť ku gyn stačí 2tyzdne meskania ci skôr?
@vikybotka ja by som skor jak po dvoch tyzdnoch meskania nesla. Zbytocne
@marvin1234 ok ďakujem za radu🙂 teraz mi test ukazal slabeho ducha tak uvidím zas o pár dní že čo 🤷♀️
@vikybotka držím palce...mne inac tiez test ukazal az po par dnoch meskania a naozajstnu silnu paličku asi az po tyzdni
Ďakujem už som si prišla divná že načo si ho robím vôbec keď iným ženám ukáže hneď 😄 pri dcere som testla az na 10 den skor ma ani nenapadlo a nebola ani v tedy uplne silná

@vikybotka tieto "priznaky" moze byt aj PMS