Bolesť v prsiach, negatívny test

katika26
10. mar 2013

Ahojte viem ze ste neni doktorky ale chcela by som vediet vaš nazor...cez dni mojej meštruacie som mala silne pichanie v maternici a bolest v krížoch,citlive prsia..men. mi vzdy meskal tak tyzden tak som si stoho nic nerobila ale ked mi uz za dva tyzdne tak som si spravila test a nic negativny, prsia ma bolia stale sem tam popichava v podbrusku mam taky bielkovy vytok uz to budu 3 tyzdne co mi meskaju nestalo sa vam to? mohlo sa mi uhniezdovat vajicko v case kedy som mala mat menstruaciu? za kazdu radu dakujem

lili_mia
10. mar 2013

@katika26 Ahoj, pokoj na duši budeš mať vážne, až ked sa ozveš svojmu lekárovi. Možno Ti odpovie aj po telefóne a nebudeš musieť ísť do ambulancie.

katika26
autor
10. mar 2013

@lili_mia len som chcela vediet ci sa to nestalo niektorej z vas 🙂

lili_mia
10. mar 2013

@katika26 tak mňa aj bolia prsia, aj mám pichanie, mám aj výtok, no ms stále prišla .. pozri si podľa kalendára, či si mala sex počas plodných dní

katika26
autor
10. mar 2013

@lili_mia takuto radu teda nepotrebujem !

nibiru
10. mar 2013

@katika26 a aku do maternice ti nikto nevidi ako prepač!test maš negatyvny je tu x tem kde by si našla odpoved a ta zasadna uhniezdenie trva 7-11 dni cca na 3 den je HCG dost vysoke na to aby ho zachytil test,pichanie,bolesti križov su pri menštruacii uplne to že si ich nikdy nemala nič neznamena,nakolko hormony pracuju každy mesiac stači že sa zmeni hladina jedneho z nich a už može bit predmenštruačny syndrom,špinenie-malo progetreronu a x dalšich,vzhladom na to že menštruacia znamena odlupovanie sliznice vajičko by sa nemalo do akej uchytit.ak žena ostane nahodou tehotna den pred alebo počas mrchy kým vajko dojde do maternice je už aspon ako taka slaba vystelka,vytok može bit mykoza nie vždy je pri nej zapach,svrbenie,kludne chlamídie,zapal vaječnikou,maternice takže jednoznačne ti to povie lekar ked ta pozrie.ak chceš počut že si tehotná sklamem ta čo platí u jednej neplatí u druhej!takže pokial maš negatívny test aj 14 dni po pohlavnom styku a potvrdenej ovulacie tehotenstvo to asi nebude a problem treba riešit s lekarom nech ti popripade nasadí liečbu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre