Vytúžené tehotenstvo
Ahojte po3 dlhych rokov sa mi konečne objavila na teste aj druha čiarka.vyzera to nadejne??

@wewuliatko174 a kolky den cyklu si? Drzim palce, tie tri roky museli byt velmi dlhe❤ nech je vsetko v poriadku!!!!!
Vyzera to dobre, drzim palce 🙂
@wewuliatko174 vyzerá dobre, kolko dpo si?
@wewuliatko174 vyzerá to viac ako nádejne, držím palce
Aj ja Ti srdecne gratulujem a zelam vsetko dobre!!! Hlavne najstastnejsie a pohodove prve 3 mesiace❤️A tak isto uspesne pokracovanie do finale🍀☝🏻Drz/te sa !!!
Test je pozitívny. Silno držím palce
@miskamicha teraz mam 28DC..cca 15 dpo
@wewuliatko174 tak to je paráda 😊 uz len skus o dva alebo tri dni či je silnejší
blahozelam....uzasny pocit, vsak....aj nam sa tak postastilo, po dlhych troch rokoch...mala som pocit akoby som vyhrala miliony v loterii....
@wewuliatko174 áno pozitívny, gratulujem a prajem krásne tehotenstvo prežite v zdravíčku. Tie roky museli byť veľmi dlhé , o to viac si to určite vážite. Teším sa s vami ❤️😊🙂
@luci_ba ako sa poznam otestujem sa ešte parkrat kym pojdem k doktorovi 😁
@ivinkapink ja sa ešte praveže bojim aj tešit,pred tromi rokmi som mala MA vo 8 tyždni ...strašne si prajemaby sme do zbvladli dokonca,chcem verit ze sa nam konečne splnil sen,ale aj keby tam boli megakolajnice viem ze sa moze všeličo stat,vnutri citim obavy sa ešte tešit aby som nezakrikla radosť
žienka zlatá, veľmi veľmi ti to prajem.. 🍀🍀🍀
@wewuliatko174 haha ja som presne opačný typ, koľko krát som drzala v ruke testiky, že pre istotu ešte spravim ďalšie a odložila som ich späť do skrinky. Až raz deň pred prvou kontrolou ma uplna depka prepadla, nakoľko som mala fakt silne bolesti ako na menzes tak som so zavretymi očami spravila test, že aj tak to priroda zriadi ako chce. Test sa ešte ani celý nevyfarbil a //mi vybili oči.. tak som ešte ďalšie 2 značky skusila, všetky rovnako. 🥰Teraz sme 23tt, bojujeme, ale sme odhodlani to dotiahnut do konca. Drží ti palčeky nech ide všetko ako po masle ✊
@wewuliatko174 to ma mrzi, rozumiem tvojim obavam, ale skus ich vytesnit, podla mna to neprospieva...mysli pozitivne, vsetko bude v poriadku, drzim silno palceky 🙂
@ivinkapink ďalujem pekne..velmi sa snažim ..

@wewuliatko174 👍🙏🍀✊