A keď sa to objavilo až po limite tak sa na tom niečo mení? Lebo som ho išla vyhodiť a až potom som si to všimla
A kedy máš mať ms? Ja som mala takú čiarku po limite a bola som tehotná. Môžeš a nemusíš byť, skús zajtra/pozajtra.
@thereisabear mala som dostať tento pondelok takže mešká mi už 6 dní. Zvyčajne dostávam hneď ráno menzes alebo ešte v noci
Negativny test a po limite...ked ti uz meska 6 dni, tak by boli kolajnice ako do BA
A viete určite, kedy ste mali ovulaciu? Možno bola neskor ako 14. DC, preto ešte MS reálne toľko nemeska. Test vyzerá na ducha, skúste obden testovat.
No v každom prípade asi to skutočne nič nebude. Nevadí ale tým pádom už by mohli krámy prísť nech sa môžeme začať snažiť znova 😀
Ak je to max, tak v poslednom case po limite takto vybehne stale. Najmä, ak sa robi z koncentrovaneho moču
@sparkling áno je to dr. Max. A z akého moču sa to teda má robiť? Toto je z poobedného robené. Popravde možno to tam vybehlo aj skôr ale ja som sa ponáhľala tak som to len šupla do tašky a až dnes som to išla vyhodiť..
No samozrejme z koncentrovaneho mocu ale ciarky pozeraj len v limite. Kedysi ked bol raz negativny tak ostal negativny. Teraz vybiehaju takto duchovia po limite. Ale 6 dni meskajuca ms, ak bola ovulka na 14 dc, to uz by mal ukazat normalnu ciarku, zase budme realisti
@sparkling však toto. Ešte počkám do pondelka a ak mi neprídu tak asi zavolám doktorke že čo ďalej

Podľa ma čiarka. Kanálik je sivý, ciarka viac rúžova. Ja som si za život spravila dosť veľa testov a kanalik som videla raz aj to po chvíli zmizol 🤷♀️