icon

Význam slabého výsledku na tehotenskom teste Clearblue?

lienkara
8. feb 2025

Ahojte robila som si clearblue ultra včasný tehotensky test môže sa robiť 6 dní pred Ms ja mám 7 dní do Ms a vyšiel takto je tam slabá čiarka ,ale neviem či to je duch alebo je to bežné že robí falošné čiarky . Ďakujem .

Význam slabého výsledku na tehotenskom teste Clearblue?
lienka9
8. feb 2025

@lienkara za mna sa tam nieco crta,ale co z toho bude sa dozvies tak o 6-7dni..vyskusaj neskor a porovnaj

simona1998
8. feb 2025

@lienkara tieto clearblue si najhoršie testy , kúp si radšej palickovy ,aj keď 7 dni do menzesu 🙈

anonymgirl16
8. feb 2025

Mala si ju v limite?lebo ja som citala že po limite robia tieto tenké čiarky a falošne…pridám foto akú čiarku som mala v limite a akú po,bola som 6 dni pred ms a tehotná som😊(hrubšia v limite,tenká po)

lienkara
autor
8. feb 2025

@anonymgirl16 mala som ju po limite.

glade22
8. feb 2025

7 dní do menzesu, to je tak 5 dní po ovulacii sa vajíčko ešte len guľa vajcovodom, pripadne prave dorazilo do maternice a hľadá, kde by sa uhniezdilo... žiadne hcg sa ešte nevylučuje

evcagabi
8. feb 2025

A v navode bolo, ze sa nan mas pozerat po limite?

bejbs123
8. feb 2025

7dni do ms rozhodne neuvidis ziadnu ciarku,takze zbytocne nad tym polemizovat

kessica87
8. feb 2025

@lienkara 7 dní do MS je maximálne nepravdepodobné žeby sa to dalo zistiť testom. Veď ani tvoje telo ak si tehotná to ešte ani poriadne nevie. A prečo testuješ tak skoro?

anonymgirl16
8. feb 2025

Ja som pri obidvoch tehotenstvách mala 6 dni pred MS pozitívne testy a to dokonca nie z ranného moču…ale slabé čiarky samozrejme

dianka3
8. feb 2025

@lienkara Skús iný test taký istý som mala cca 2 dní pred MS a tehotná som nebola one testy negatívne. Tento test je ako pepino nedá sa mu veriť 🫤

simonatrun
3. júl 2025
@glade22

7 dní do menzesu, to je tak 5 dní po ovulacii sa vajíčko ešte len guľa vajcovodom, pripadne prave dorazilo do maternice a hľadá, kde by sa uhniezdilo... žiadne hcg sa ešte nevylučuje

@glade22 toto vôbec nemáte pravdu 🙂
Ale vravíte to s maximálnou istotou. 7 dni do menzesu, je cca pri pravidelnej menstruacii 7 dni po ovulaciu. Ovulacia je v strede cyklu.

A hlavne, je možné testovať skôr, ale he to mega individuálne. Niekomu ukáže a niekomu nie. Nie každý ma presne odsledovanie fázy svojho tela.

❤️

glade22
4. júl 2025
@simonatrun

@glade22 toto vôbec nemáte pravdu 🙂
Ale vravíte to s maximálnou istotou. 7 dni do menzesu, je cca pri pravidelnej menstruacii 7 dni po ovulaciu. Ovulacia je v strede cyklu.

A hlavne, je možné testovať skôr, ale he to mega individuálne. Niekomu ukáže a niekomu nie. Nie každý ma presne odsledovanie fázy svojho tela.

❤️

@simonatrun bolo tam napísané "tak 5 dní," teda približne.
Viem ako funguje ľudské telo. Dĺžka lutealnej fázy je priemerne 12 dní. Zdôrazňujem slovo priemerne. Môže to byť aj 10 a aj 14.
A týmto mojim príspevkom som sa snažila vysvetliť, že skoré testovanie je maximálna strata času a peňazí, pretože aj keby tam niečo naskočilo, je to maximálne nejaký duch, ktorý aj tak nie je istota, akurát tak (vzhľadom k častej falošnej pozitivite viacerých značiek testov) falošná nádej. Vždy je to 50:50 a aj tak je potrebné ďalšie testovanie o niekoľko dní.
Tiež sa snažím zvýšiť povedomie o fungovaní ľudského tela lebo poniektoré užívateľky si myslia, že po pohlavnom styku sú hneď tehotné a na druhý deň robia test.