icon

Woman secret

20. máj 2025

Baby poraďte akú je tento test ? Je spoľahlivý ? Ktorý skôr ukáže 10 či 25?ďakujem

Woman secret
autor
20. máj 2025

Môže byť že pobede neukáže a druhý by ráno ukázal ?

zuzkaa1991
20. máj 2025

Ja som si spravila tento ked mi meškali a vzdy pravdivo vysiel

anjelicek26
20. máj 2025

Skor ti ukaze desiatka a rano...vecer vela nepi.

autor
20. máj 2025
@anjelicek26

Skor ti ukaze desiatka a rano...vecer vela nepi.

@anjelicek26 takže je šanca ak som ho robila o 4a bol neg. Že ráno by mohol byť pozitívny ? Ms nikde.

anjelicek26
20. máj 2025

Ak uz meska MS, mal by byt pozitivny pri akejkolvek hodine dna... pravdepodobne tehotna nebudes, ak teda mavas pravidelny cyklus.

autor
20. máj 2025
@anjelicek26

Ak uz meska MS, mal by byt pozitivny pri akejkolvek hodine dna... pravdepodobne tehotna nebudes, ak teda mavas pravidelny cyklus.

@anjelicek26 práveže vždy na 27 alebo 28 DC vždy dostanem teraz nič a ani nič necítim ovu bola cca 14 DC a teraz nič ani bolesti ani výtok nič a ovu test dve čiarky .

autor
20. máj 2025
@anjelicek26

mimi013
20. máj 2025

Tento ovu test je negativny

autor
23. máj 2025

Pepino .to sa mi len zdá či je tam čiarka .

lucuass
31. máj 2025

No takú čiarku mám aj ja a mešká mi to jeden deň ale robila som intimo a digitálny dnes a sú negatívne ale ms ešte neprišla

autor
31. máj 2025
@lucuass

No takú čiarku mám aj ja a mešká mi to jeden deň ale robila som intimo a digitálny dnes a sú negatívne ale ms ešte neprišla

@lucuass mne nakoniec prišla po 9 dňoch a vyvolávacke

lucuass
31. máj 2025

A nevieš po koľkých dňoch meškania to už je také že treba ísť na vyvolávačku alebo co

autor
1. jún 2025
@lucuass

A nevieš po koľkých dňoch meškania to už je také že treba ísť na vyvolávačku alebo co

@lucuass ja som išla má 5den ale len zato že som mala neskutočný tlak v bruchu