Z kojenia do tretieho tehotenstva a bez menzesu

jaja07
27. máj 2013

Ahojte! Mam za sebou 2 cisarske rezy, mladsi ma 14 mesiacov. Po prvom som menzes dostala 2 mesiace potom co som prestala v noci kojit, teda po 15 mes. Teraz to tiez tak vychadzalo, 2 mesiace po odstavke nocneho kojenia som dostala bolesti, dost intenzivne, myslela som, ze uz to kazdu chvilu dostanem, ale ani po par dnoch nic, a nakoniec aj bolesti presli. Kedze toto bol presne priznak pri mojich prvych dvoch tehu, robila som si 2 testy a oba boli negativne. (Lenze pri oboch doterajsich tehotenstvach bol prvy test vzdy negat.) Mam priznaky ze by som aj mohla byt tehu, ale neviem, ci si uz nenamyslam. Problem je, ze kedze som zatial nemala menzes, ani neviem, po akej dobe by uz mal byt test pozitivny. Mate niektora podobnu skusenost? Som dost zmatena a napata. Dakujem.

leeaa8
27. máj 2013

Ahoj jaja07 , po 2tyzdnoch ti az test ukaze ci si alebo nie si tehotnaa, skor sa to da zistit len odberom krvi.. 🙂 Ani utrazvuk ti to skor neukaze.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre