icon

Z ktorej antiky sa nepriberá?

tinkasss7
31. máj 2018
evittam
•
31. máj 2018

Cerazette, Maitalon, Desirett,....

salome51
•
31. máj 2018

@tinkasss7 ja beriem Regulon. Nepribrala som napriek tomu že mám veľké sklony k priberaniu.

tinkasss7
autor
•
31. máj 2018

Aj mne predpísala desirett kôli vysokému krvnému tlaku.No tak dúfam že po nich nebudem priberať

evittam
•
31. máj 2018

@tinkasss7 A konkrétne preco by si mala? Uz sa nepredpisuje HAK ako pred 30timi rokmi plna hormónov. Desirett je jedna z HAK,ktora obsahuje len male mnozstvo ženského hormonu gestagenu.

lilyianka
•
31. máj 2018

@tinkasss7 ja som užívala novynette a lyndinette a nepribrala som...ale to bolo pred viac ako 10r neviem či stále existujú a predpisujú sa

kaia111
•
31. máj 2018

@tinkasss7 ja som uzivala belaru niekolko rokov a vykyv vo vahe bol kilo hore dole

mircalla
•
31. máj 2018

ja som nepriberala zo ziadnej. priberala som len ked som vela jedla, ani jedna sa mi neprejavila na vahe, dokonca som bola v tom case extremne chuda

titla
•
1. jún 2018

Ja som užívala Mistru a Karhlu, pri oboch som mala vedľajšie účinky, ale ani z jednej som nepribrala.

najinka
•
3. jún 2018

@salome51 no praveze ja som z regulonu pribrala 20kil! Brala som ho asi 3 roky, potom moja stara gyn.sla do dochodku, dlho som nevedela prist na to, preco som tak pribrala a nedari sa mi.schudnut..potom az pri novom gyn.sme na to prisli, a velmi sa cudoval, ze som tak dlho brala regulon, ten je vraj len na par mesiacov, na upravenie cyklu. Neodporuca sa ako dlhodoba antik.

najinka
•
3. jún 2018

Potom mi pridpisali Yasmine a ta bola super, nic som nepribrala (yasminelle alebo yasmin sa to volalo)

krepes
•
3. jún 2018

Nuvaring

najinka
•
3. jún 2018

Plus este viem, ze z toho implantatu, co sa dava na 3 roky ci kolko, sa strasne pribera. Poznam viacero bab co boli take akoby napuchnute z toho..len to si clovek neuvedomi hned, ze sa to deje..inak uz teraz by som ziadnu hormonalnu nebrala, je to svinstvo. Po 10 rokov som hak vysadila a mojmu telu trvalo 3 roky, kym sa dalo do poriadku...

evittam
•
Autor odpoveď zmazal
•