Za aký dlhý čas od vynechania menštruácie môže ukázať tehotenský test druhú čiarku?
Holky cauko,
Meska mi MS 2 dni, vzdy mi chodila presne na cas. Mam citlive bradavky, nafukuje ma, vlci hlad, unava, citim vsetko intenzivnejsie...(mam podobne priznaky ako pred 3 mesiacmi ked som ale v 5tt mala MA) . Testy su negativne, ja nedockava. Viem, ze musim cakat kym stupne hcg ak je to ono..chcem len vediet za aky dlhy cas od ms ste mali pozitivny test..
@lowndes no musis uz len cakat..neboj nic..ja som bola 3 dni po ocakavanej ms a uz som bola cela bez seba ze je to tam..no ale testy negativne a nakoniec len meskala prvykrat v zivote :/ a uz mam aj po nej, uz sme s chlapom šantili :D Mne tak minule prislo luto..som si spomenula po MA ako mi chlap povedal ze aj keby sme nemali mat deti ze ma bude milovat..a potom som sa zamyslela ako furt len riesim ci pride ms nepride a pritom som najstastnejsia ze mam takeho chlapa a hned vypinam modul "musim otehotniet"
Mne ukazal test uz 9-10 dni od ovulacie,reso.styku.ale zavisi aj od znacky testu.najrychlejsie woman secret,o den neskor uz aj mamatest.
@lowndes aku znacku testu mas kupenu?ja viem odporucit len tie s ktorymi mam dobre skusenosti.a teda treba woman secret tycinkovy alebo mammatest-moze byt aj pruzkovy,su kvalitne.na tychto testoch by uz 3 dni od ms malo ukazat slabu ciarku ak mas presny cyklus a ovulaciou cca na 14 den.
@buuu no u mna to nepojde tak lahko..u mna sa zadari obcas inak si dawa moj pozor .preto som to tak cakala ze pocas plodnych dni bolo zw urcite sa zadarilo..... teraz sa mozem iba modlit aby ,,nestihol" ....dawa si pozor..od kedy som potratila sa boji moj urobit babatko :( ale tebe drzim prsteky
@buuu celkovo...ze este by pockal ked sa da... ma strach ci by zvladol rolu otca..zodpovednost za mna a male..zabezpecit...on je jedinacik a chcr aby vzdy vedel svojmu dietatu dat vsetko ako aj on v detstve mal.. a boji sa aj o mna..aby sa nestalo co minule .velmi zle som to znasala a videl ma ubolenu a nevedel mi pomoct...no trosku je taky ,,bojko"
@lowndes hmm, tak myslim ze v 30.tke by uz mal mat zodpovednost..och ved jasne ze je to rana ale treba sa z toho co najskor dostat. No neviem, mne sa nevidi to s tou zodpovednostou..ale to uz ty musis vediet ako to mate..len budes nestastna z toho ze nemas babatko kym sa on nauci prijat zodpovednost

@sono2 a ked poobede mam // ciarky..a rano iba /?? a krvne testy zatial nepotvrdili...ale pritim sliznicu mam 12mm. ..a mrcha ma prist v sobotu..porad tvoj nazor please