icon

Za aký dlhý čas od vynechania menštruácie môže ukázať tehotenský test druhú čiarku?

buuu
2. dec 2018

Holky cauko,
Meska mi MS 2 dni, vzdy mi chodila presne na cas. Mam citlive bradavky, nafukuje ma, vlci hlad, unava, citim vsetko intenzivnejsie...(mam podobne priznaky ako pred 3 mesiacmi ked som ale v 5tt mala MA) . Testy su negativne, ja nedockava. Viem, ze musim cakat kym stupne hcg ak je to ono..chcem len vediet za aky dlhy cas od ms ste mali pozitivny test..

lowndes
6. dec 2018

@sono2 a ked poobede mam // ciarky..a rano iba /?? a krvne testy zatial nepotvrdili...ale pritim sliznicu mam 12mm. ..a mrcha ma prist v sobotu..porad tvoj nazor please

buuu
autor
7. dec 2018

@lowndes no musis uz len cakat..neboj nic..ja som bola 3 dni po ocakavanej ms a uz som bola cela bez seba ze je to tam..no ale testy negativne a nakoniec len meskala prvykrat v zivote :/ a uz mam aj po nej, uz sme s chlapom šantili :D Mne tak minule prislo luto..som si spomenula po MA ako mi chlap povedal ze aj keby sme nemali mat deti ze ma bude milovat..a potom som sa zamyslela ako furt len riesim ci pride ms nepride a pritom som najstastnejsia ze mam takeho chlapa a hned vypinam modul "musim otehotniet"

lowndes
7. dec 2018

@buuu su to nervy..

nini1010
7. dec 2018

Mne ukazal test uz 9-10 dni od ovulacie,reso.styku.ale zavisi aj od znacky testu.najrychlejsie woman secret,o den neskor uz aj mamatest.

lowndes
7. dec 2018

@nini1010 ukazal ti silnu ciarku???

nini1010
7. dec 2018

@lowndes nie ukazal mi ciarku a nie ducha.silnu ciarku ti spravi az okolo dna ocakavanej MS ked sa zvysuje hcg,to je jasne.ja hovorim ze tehotenstvo odhalis uz 9-10 dni od ovulacie.otazka je ci sa to udrzi.

lowndes
7. dec 2018

@nini1010 citala si moje prispevky? foto testov! ? co myslis?? krvne negativ a testy slabo pozitivne..ale iba poobede..

nini1010
7. dec 2018

@lowndes nie necitala ale pocula skm uz o pripadoch kedy v skorom rannom stadiu este krvne testy neodhalili a tehot.test uz zachytil ducha.

lowndes
7. dec 2018

@nini1010 bodaj by som bola ten pripad..o jedno som uz prisla...velmi.by som si zelala aby to vyslo

lowndes
8. dec 2018

@nini1010 @buuu ja som zistila ze nie 8.12 mam dostat mrchu ale az 11.12 ja neviem co som bola cely cas v tom ze 8-meho... cize este 3 dni do mrchy, cize duchu na teste su asi normalne .... aj to ze v krvy hcg este neni......co myslis/te?

nini1010
8. dec 2018

@lowndes aku znacku testu mas kupenu?ja viem odporucit len tie s ktorymi mam dobre skusenosti.a teda treba woman secret tycinkovy alebo mammatest-moze byt aj pruzkovy,su kvalitne.na tychto testoch by uz 3 dni od ms malo ukazat slabu ciarku ak mas presny cyklus a ovulaciou cca na 14 den.

nini1010
8. dec 2018

@lowndes proste nie je test ako test.

buuu
autor
8. dec 2018

@lowndes moc skoro ides nato..viem ze sa tesis..ale pockaj do mrchy- v ten den sprav test a uvidis uz fakt..vidis mne z toho snazenia a testovania meskalo 3 dni..a to mi v zivote nemeskala..tak co uz

buuu
autor
11. dec 2018

@lowndes ahoj..no ako si na tom?

lowndes
12. dec 2018

@buuu mrcha dosla :'( velmi som sklamana

buuu
autor
12. dec 2018

@lowndes jooj..neboj, mrcha skonci a ides odzaciatku..neviem ci nam tie mrchy nemeskaju z toho "snazenia"

lowndes
12. dec 2018

@buuu vy uz sa snazite??

buuu
autor
12. dec 2018

@lowndes hej, my uz od vikendu :D ale tak spontanne..nesilim tto kazdy den..musim to vypustit trosku z hlavy, ono ak to ma prist tak to pride..nenechajme si "poruchat" psychiku

lowndes
12. dec 2018

@buuu no u mna to nepojde tak lahko..u mna sa zadari obcas inak si dawa moj pozor .preto som to tak cakala ze pocas plodnych dni bolo zw urcite sa zadarilo..... teraz sa mozem iba modlit aby ,,nestihol" ....dawa si pozor..od kedy som potratila sa boji moj urobit babatko :( ale tebe drzim prsteky

buuu
autor
12. dec 2018

@lowndes a to akoze coho sa boji? Ved chce deti nie?

lowndes
12. dec 2018

@buuu celkovo...ze este by pockal ked sa da... ma strach ci by zvladol rolu otca..zodpovednost za mna a male..zabezpecit...on je jedinacik a chcr aby vzdy vedel svojmu dietatu dat vsetko ako aj on v detstve mal.. a boji sa aj o mna..aby sa nestalo co minule .velmi zle som to znasala a videl ma ubolenu a nevedel mi pomoct...no trosku je taky ,,bojko"

buuu
autor
12. dec 2018

@lowndes hmm, tak myslim ze v 30.tke by uz mal mat zodpovednost..och ved jasne ze je to rana ale treba sa z toho co najskor dostat. No neviem, mne sa nevidi to s tou zodpovednostou..ale to uz ty musis vediet ako to mate..len budes nestastna z toho ze nemas babatko kym sa on nauci prijat zodpovednost

lowndes
12. dec 2018

@buuu ved prave..keby som tehu..uz by musel ,,dospiet" a prijat zodpovednost...zatial vaha ze este trosku pockat..ale ja uz nechcem tak tajne dufam ze sa vzdy ,,zadarilo" ked nahodou si neda pozor ...modlim saa...

lowndes
12. dec 2018

@buuu ono to bude ked bude.. necham na osud

buuu
autor
12. dec 2018

@lowndes jezin..ved si o tom normalne pohovorte..povedz mu ze chces bejby, to je len vyhovorka o zodpovednosti..ved je to jedno bejby.. ktore ta urobi stastnou..

lowndes
12. dec 2018

@buuu skusala som... :/ nevadi....uvidime..mozno budeme za 2-3 tyzdne ( pred vianocami) testovat obe a budeme mat najkrajsi darcek uz v brusku😘

buuu
autor
12. dec 2018

@lowndes nooo ktovie :D ale najskor asi na novy rok 🙂

lowndes
12. dec 2018

@buuu pevne verim... dufam...a vies co, bude to tak a hotovo!! 🙂

buuu
autor
12. dec 2018

@lowndes ja v to verim ze raz urcite..len sa neupinajme na presne terminy lebo budeme smutne..ale mamče raz budeme 🙂

buuu
autor
12. dec 2018

@buuu ozaj a MA si mala v ktorom tyzdni?