icon

Za aký dlhý čas od vynechania menštruácie môže ukázať tehotenský test druhú čiarku?

buuu
2. dec 2018

Holky cauko,
Meska mi MS 2 dni, vzdy mi chodila presne na cas. Mam citlive bradavky, nafukuje ma, vlci hlad, unava, citim vsetko intenzivnejsie...(mam podobne priznaky ako pred 3 mesiacmi ked som ale v 5tt mala MA) . Testy su negativne, ja nedockava. Viem, ze musim cakat kym stupne hcg ak je to ono..chcem len vediet za aky dlhy cas od ms ste mali pozitivny test..

lowndes
12. dec 2018

@buuu no v 12.tom tyzdni :( uz som isla na 13

sarik2704
13. dec 2018

@lowndes to verím, ja mám 54DC a stále mrška neprišla mám nepravidelný cyklus ale toto sa mi ešte nestalo od Júla už Antiku neberiem a minuly týždeň som si robila test večer a ráno a oba negatívne. V pon idem na gyndu ale skôr si myslím, že to bude niečo iné 😥

lowndes
13. dec 2018

@sarik2704 raz to vide...aj tebe aj mne... estr aby si nebola prekvapena ze ti na gynde povedia ze si tehu 😉

dajda459
13. dec 2018

@lowndes ja vidím asi na každom ducha 🙂 držím palce nech silnie

dajda459
Autor odpoveď zmazal
dajda459
13. dec 2018

@lowndes och prepáč čítala som staré príspevky 😞 je mi to ľúto,snáď na ďalší pokus to vyjde. Držím palce

sarik2704
13. dec 2018

@lowndes ďakujem veľmi Ti prajem aby sa Ti to splnilo😊už som strašne nervózna aby to nebolo nejaké ochorenie alebo čo

lowndes
13. dec 2018

@sarik2704 urcite nie..nemysli na take..vsetko bude dobre, uvidis 🙂

sarik2704
13. dec 2018

@lowndes ano lenže ja teraz ešte dieťatko neplánujem no ani sa nebránim 😊 ďakujem 🤗

lowndes
16. dec 2018

no baby ...mrcha bola 1den a druhy den je cistenie... cize asi tak

buuu
autor
16. dec 2018

@lowndes cozee? Co sa stalo?

lowndes
16. dec 2018

@buuu vobec neviem..takze som v rozpakoch..a uz 3 den neudrzim nic v zaludku ..mam akoby virozu

buuu
autor
16. dec 2018

@lowndes ale akoze si dostala mrchu na 1 den a potom nic a potom si isla na cistenie? Nerozumiem

lowndes
16. dec 2018

@buuu nieee ze som dostala mrchu .bola jeden den a potom som sa iba cistila jeden den.. .ziadna mrcha..

buuu
autor
16. dec 2018

@lowndes stale nerozumiem sorry :/ asi som unavena alebo co

lowndes
16. dec 2018

@buuu mrchu som dostala..trvala 1 den..a dalsi den uz som nekrvacala..iba som,,spinila"..( cistila sa) alebo ako to nazvat..cize ziadne kramy ktore mavam 5 dni.....

buuu
autor
16. dec 2018

@lowndes jak tak...takze co vlastne teraz?

lowndes
16. dec 2018

@buuu teras neviem :D

buuu
autor
16. dec 2018

@lowndes a test si si uz nerobila?

lowndes
16. dec 2018

@buuu uz nie.. cakala som este 2-3 dni ci sa predsa len nahodou nespustia..ale nie...mam oficialne po mrche...teraz neviem ako.si mam pocitat plodnr dni

buuu
autor
16. dec 2018

@lowndes hm tak toto je divne

lowndes
16. dec 2018

@buuu je to divne..asi pojdem ku gyn

lowndes
16. dec 2018

@buuu povedala mi naposledy ze mam vrlku sliznicu..pocas mrchy by sa mala vylucovat..ci nie? ale ked som mrchu nemala????

buuu
autor
16. dec 2018

@lowndes ja uz neviem vobec..no chod radsej za nou pred sviatkami

lowndes
16. dec 2018

@buuu pojdrm, zajtra asi nie lebo bude mat plno ale v utorok pojdem

lowndes
16. dec 2018

@buuu vy ste ako na tom? snazilkujete sa uz?

buuu
autor
17. dec 2018

@lowndes noo akoze nie kazdy den :D fakt tento mesiac to nesilim..snazim sa to vypustat z hlavy..boli sme na vikend sa odreagovat a tak, teraz uz bude taka pohoda previanocna 🙂

lowndes
18. dec 2018

@buuu drzim palceky tak 🙂

buuu
autor
18. dec 2018

@lowndes vdaka..a ty napis co ti na gynde povedali

lowndes
27. dec 2018

@buuu ahoj...ako sa mas? sviatky?? ako sa citis....my sme cez sviatky skusali trosku ..a mala som aj plodne dni..tak snad do noveho roka vstupime uz traja