Za aký dlhý čas od vynechania menštruácie môže ukázať tehotenský test druhú čiarku?
Holky cauko,
Meska mi MS 2 dni, vzdy mi chodila presne na cas. Mam citlive bradavky, nafukuje ma, vlci hlad, unava, citim vsetko intenzivnejsie...(mam podobne priznaky ako pred 3 mesiacmi ked som ale v 5tt mala MA) . Testy su negativne, ja nedockava. Viem, ze musim cakat kym stupne hcg ak je to ono..chcem len vediet za aky dlhy cas od ms ste mali pozitivny test..
baby držím vám palce 🙂 každý deň čakám, ktorá z vás napíše, že sa konečne zadarilo 🙂
čítam ju a relaxujem. Ja už mám štvormesačnú doma, takže držím palce skôr vám 🙂
baby a ovulacne testy a meranie bazalnej teploty ste skusali? Mne sa vdaka nim podarilo na prvy sup a aj dievcatko 🙂
my sme sa snažili a dajako sa nedarilo, až som si jeden mesiac povedala, že kašlať na to, bude ako bude a hneď sa aj zadarilo, Je to klišé, ale u mňa to fungovalo 🙂
dosť krátky čas cca 3 - 4 mesiace a ešte stále tomu neverím, že to šlo tak rýchlo, ale zrejme "hlava" robí svoje.....
nam sa tiez na druhy šup podarilo, ale neskoncilo do dobre..tak teraz sa to tak snazim vypustat z hlavy, ze niesom tu len preto aby som chytro chytro otehotnela..ale hlavne aby sme sa s manzelom mali radi stale a co ma prist si nas najde 🙂 akurat si len odsledujem ovulku :D 🙈
mňa riešili pre preeklampsiu dosť neskoro. lekárka si myslela, že mám tie tlaky zlé len preto, lebo sa bojím a nakoniec som aj tak skončila na rizikovom v nemocnici , lebo som zmodrala a nakoniec šla malá akutne cisarákom, lebo nemala vodu. Naozaj vám baby držím palce 🙂
@lowndes appka ti neukaze, kedy mas ovulku, ona berie stred cyklu a pritom ovulka moze byt posunuta bud skor, alebo neskor. Mne sa tak podarilo na prvy sup, hned ako vysiel pozitivny ovu test sme mali sex a bolo to tam 😍 Drzim palce, nech ti to vyjde, mam aj kamosky, ktorym sa to vdaka testom podarilo 😉
Ďakujeme za rady, holky 🙂
Drzim palce obom 😘
@lowndes caaau, zijes? :D no ja som si posledny mesiac nejako nevsimala nic a tento mesiac som sa rozhodla trosku "zabojovat". Dnes mi prisli ovulacne testy, chcem ich vyskusat zo zvedavosti a taktiez som zacala brat gynex- pocula si o nom? Zevraj nejaky zazrak na prirodnej baze, vela recenzii ako baby otehotneli hned ako ho zacali uzivat..no idem to overit teda 🙂

@lowndes och joj :D ja skusim tento mesiac cez plodne dni kazdy den :D lebo december som si ani neuvedomovala kedy mam plodne..uvidime co to bude s nami :D násilníčky :D