icon

Za aký dlhý čas od vynechania menštruácie môže ukázať tehotenský test druhú čiarku?

buuu
2. dec 2018

Holky cauko,
Meska mi MS 2 dni, vzdy mi chodila presne na cas. Mam citlive bradavky, nafukuje ma, vlci hlad, unava, citim vsetko intenzivnejsie...(mam podobne priznaky ako pred 3 mesiacmi ked som ale v 5tt mala MA) . Testy su negativne, ja nedockava. Viem, ze musim cakat kym stupne hcg ak je to ono..chcem len vediet za aky dlhy cas od ms ste mali pozitivny test..

buuu
autor
6. jan 2019

@lowndes och joj :D ja skusim tento mesiac cez plodne dni kazdy den :D lebo december som si ani neuvedomovala kedy mam plodne..uvidime co to bude s nami :D násilníčky :D

13riska13
6. jan 2019

baby držím vám palce 🙂 každý deň čakám, ktorá z vás napíše, že sa konečne zadarilo 🙂

buuu
autor
6. jan 2019

@13riska13 jeej ty sledujes nasu konverzaciu zvratenu? :D :D tiez pracujes na krpcovi?

13riska13
6. jan 2019

čítam ju a relaxujem. Ja už mám štvormesačnú doma, takže držím palce skôr vám 🙂

buuu
autor
6. jan 2019

@13riska13 jooooj tak to uz ano 🙂 vdaka..tak mozes nam aspon povedat ako sa tebe darilo s dietatkom ked ta uz mame na linke :D

lowndes
6. jan 2019

@13riska13 zlate od teba....

tayluska
6. jan 2019

baby a ovulacne testy a meranie bazalnej teploty ste skusali? Mne sa vdaka nim podarilo na prvy sup a aj dievcatko 🙂

13riska13
6. jan 2019

my sme sa snažili a dajako sa nedarilo, až som si jeden mesiac povedala, že kašlať na to, bude ako bude a hneď sa aj zadarilo, Je to klišé, ale u mňa to fungovalo 🙂

buuu
autor
6. jan 2019

@tayluska nie, nemerala som si to este nikdy, este to nechavam na nahodu stale 🙂 13riska13 a ako dlho ste sa snazili?

13riska13
6. jan 2019

dosť krátky čas cca 3 - 4 mesiace a ešte stále tomu neverím, že to šlo tak rýchlo, ale zrejme "hlava" robí svoje.....

tayluska
6. jan 2019

@buuu vyskusaj, tie ti ukazu, kedy je ten spravny cas mat sex. Mozno len tie dni obchadzate a preto sa nedari

buuu
autor
6. jan 2019

nam sa tiez na druhy šup podarilo, ale neskoncilo do dobre..tak teraz sa to tak snazim vypustat z hlavy, ze niesom tu len preto aby som chytro chytro otehotnela..ale hlavne aby sme sa s manzelom mali radi stale a co ma prist si nas najde 🙂 akurat si len odsledujem ovulku :D 🙈

13riska13
6. jan 2019

mňa riešili pre preeklampsiu dosť neskoro. lekárka si myslela, že mám tie tlaky zlé len preto, lebo sa bojím a nakoniec som aj tak skončila na rizikovom v nemocnici , lebo som zmodrala a nakoniec šla malá akutne cisarákom, lebo nemala vodu. Naozaj vám baby držím palce 🙂

buuu
autor
6. jan 2019

@13riska13 fuha... dakujeme, ved nejako vari bude ☕

lowndes
6. jan 2019

@buuu no tu ovulku budem sledovat aj ja... po mrche idem na ovulacne testy a trosku si vsimat svoje telo..mozno ozaj netrafime prave do dna sj ked apka mi ukazuje ze ano

tayluska
6. jan 2019

@lowndes appka ti neukaze, kedy mas ovulku, ona berie stred cyklu a pritom ovulka moze byt posunuta bud skor, alebo neskor. Mne sa tak podarilo na prvy sup, hned ako vysiel pozitivny ovu test sme mali sex a bolo to tam 😍 Drzim palce, nech ti to vyjde, mam aj kamosky, ktorym sa to vdaka testom podarilo 😉

buuu
autor
7. jan 2019

Ďakujeme za rady, holky 🙂

buuu
autor
7. jan 2019

@lowndes teraz som pozerala na nete tie ovulačné testy, tak skúsim podľa tabuľky ešte cez tie moje "plodné dni" mať každý deň sex a uvidím..ak nie, tak kúpim tie testy ovulačné asi..

tayluska
7. jan 2019

Drzim palce obom 😘

buuu
autor
8. jan 2019

@lowndes tak ako?

lowndes
9. jan 2019

@buuu no mrskujem :(

buuu
autor
9. jan 2019

@lowndes tak uz nech to mas za sebou 🙂 ja som skoncila uz..zase v noci pises? :D ako rano vstavas?

buuu
autor
15. jan 2019

@lowndes ahoj, tak ako "snazite"?

lowndes
15. jan 2019

@buuu vobec :( od vtedy nic.. ja som to vzdala, necham to tak, zameriavam sa trosku dat dokopy..schudnut atd... cvicit som zacala a tak..

buuu
autor
16. jan 2019

@lowndes tak aj tak fajne 🙂 mozno ked to budes najmenej cakat to pride 🙂 my sme sa chceli snazit ze cez plodne dni..ale tak z toho odhadzovania snehu sa vecer nevladzeme ani pohnut :D takze asi tak :D

lowndes
4. feb 2019

@buuu ahojik..nebola som tu par tyzdnov..noo my sme mali sex aj cez mrchu..mozno motyka vystreli 😂

buuu
autor
4. feb 2019

@lowndes caaau, zijes? :D no ja som si posledny mesiac nejako nevsimala nic a tento mesiac som sa rozhodla trosku "zabojovat". Dnes mi prisli ovulacne testy, chcem ich vyskusat zo zvedavosti a taktiez som zacala brat gynex- pocula si o nom? Zevraj nejaky zazrak na prirodnej baze, vela recenzii ako baby otehotneli hned ako ho zacali uzivat..no idem to overit teda 🙂

lowndes
5. feb 2019

@buuu gynex? vobec o nom nic neviem..idem googlit ....oh...som zvedava

buuu
autor
5. feb 2019

@lowndes popozeraj, ja som o nom vela nacitala ako o nejaom zazraku..tak si vravim, ze nic za to nedam ak ho zacnem brat..a som teda zvedava celkom :D a hlavne, niesu to hormony, tak to je fajn