Za aký dlhý čas od vynechania menštruácie môže ukázať tehotenský test druhú čiarku?
Holky cauko,
Meska mi MS 2 dni, vzdy mi chodila presne na cas. Mam citlive bradavky, nafukuje ma, vlci hlad, unava, citim vsetko intenzivnejsie...(mam podobne priznaky ako pred 3 mesiacmi ked som ale v 5tt mala MA) . Testy su negativne, ja nedockava. Viem, ze musim cakat kym stupne hcg ak je to ono..chcem len vediet za aky dlhy cas od ms ste mali pozitivny test..
v3rca11 daj foto toho ducha..pre porovnanie...
@lowndes rano si sprav z ranneho mocu a ak bude duch tak chod..ja stale cakam aspon na ducha a to uz mi meska..ale ak zajtra nic tak v stredu uz asi pojdem na gyndu..aj ja ho jem a tiez sa trasem aby som si aspon polku tehtenstva mohla uzit ked uz tu prvu polku budem v neustalom napati
@buuu ja som si robila test 10. den po oplodnení, test mi ukázal slabého ducha...
@buuu test som mala pozitívny po 1 dni vynechanej menštruácie.
Ja som si robila 3den meškania a bola silna druha čiarka ked tam nemas nic pockaj aspon 3 dni kym slkusis dalsi test
Ja som si počkala týždeň. Až tak som si robila test

@buuu mne ukazal test po 5dnoch, niekomu az po 14dnoch, tie citlivejsie testy ukazu na piaty, potvrdilo mi to dvakrat. Ja som to na sebe aj citila a test to len potvrdil.