icon

Za aký dlhý čas od vynechania menštruácie môže ukázať tehotenský test druhú čiarku?

buuu
2. dec 2018

Holky cauko,
Meska mi MS 2 dni, vzdy mi chodila presne na cas. Mam citlive bradavky, nafukuje ma, vlci hlad, unava, citim vsetko intenzivnejsie...(mam podobne priznaky ako pred 3 mesiacmi ked som ale v 5tt mala MA) . Testy su negativne, ja nedockava. Viem, ze musim cakat kym stupne hcg ak je to ono..chcem len vediet za aky dlhy cas od ms ste mali pozitivny test..

Strana
z7
ada1989
2. dec 2018

@buuu mne ukazal test po 5dnoch, niekomu az po 14dnoch, tie citlivejsie testy ukazu na piaty, potvrdilo mi to dvakrat. Ja som to na sebe aj citila a test to len potvrdil.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
lowndes
2. dec 2018

baby....7 dni pred mrchou..slaby duch na cca 4 testoch...digi rozobraty... co si myslite???

buuu
autor
2. dec 2018

@lowndes ze digi sa neoplati rozoberat :D no ale na tom druhom je duch 🙂

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
lowndes
2. dec 2018

baby..a tento?? mam ist ku gyn nech vezme krv??

buuu
autor
2. dec 2018

@lowndes a digitalnu ti ukazal negativn? To je cudne ja ked som mala ducha tak o 2 dni som mala na digi pozitivne. Musime cakat asi

lowndes
2. dec 2018

v3rca11 daj foto toho ducha..pre porovnanie...

lowndes
2. dec 2018

@buu no digi mi ukazal minus a ohranicene plus..citala som ze ked sa rozoberie a bude vyzerat nejako tak ako na fotke tak je to vzdy pozitiv, len digi funguje ako kalkulacka a nevie hned ukazat 1-2 tyzdne..tak neviem ..

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
buuu
autor
2. dec 2018

@lowndes ak mas teraz ducha este pred ms, tak vyckaj do ms a uvidis kolaje :D a nebudes musiet uz ani digi rozoberat :D

lowndes
2. dec 2018

@buu som netrpezliva... ked som robila test dnes vecer, aby som vedela ci ist rano na gyn..bol negativny..uplne cisty :( ja uz neviem ....

lowndes
2. dec 2018

@v3rca11 ou .to mas 100% ..gratulujem ti

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
buuu
autor
2. dec 2018

@lowndes no ja si myslim ze do ms tak ci tak musis pockat kym pojdes na gyndu..

lowndes
2. dec 2018

@buuu asi ano ...a ty si ako na tom? mas foto testov??

buuu
autor
2. dec 2018

@lowndes nemam foto. Obycajne testy su snehobiele a bola s teraz rozobrat digi diki :D a tam mam tie duchy..ale nvm vobec..ak zajtra nepride mrcha tal pojdem na dalsi den na gyndu..chcem to v rannom stadium podchytit lebo uz mam za sebou jednu nedobru spomienku

lowndes
2. dec 2018

@buuu presne viem..tiez preto nechcem.cakat do mrchy ktora ma prist 8.12..a ked mi uz ted ukazuju duchov, chcem nieco hned na udrzanie plodu..aj ked papam femibion..tiez som min.rok mala ,,potrat" :( chcem urobit max

buuu
autor
2. dec 2018

@lowndes rano si sprav z ranneho mocu a ak bude duch tak chod..ja stale cakam aspon na ducha a to uz mi meska..ale ak zajtra nic tak v stredu uz asi pojdem na gyndu..aj ja ho jem a tiez sa trasem aby som si aspon polku tehtenstva mohla uzit ked uz tu prvu polku budem v neustalom napati

lowndes
2. dec 2018

@buuu daj vediet ako si na tom..co ti povie na gynde ked pojdes...som zvedava....

lucinka1988
2. dec 2018

@buuu ja som si robila test 10. den po oplodnení, test mi ukázal slabého ducha...

malinajahoda
2. dec 2018

@buuu test som mala pozitívny po 1 dni vynechanej menštruácie.

miadi
3. dec 2018

Ja som si robila 3den meškania a bola silna druha čiarka ked tam nemas nic pockaj aspon 3 dni kym slkusis dalsi test

buuu
autor
3. dec 2018

@lowndes teraz som si robila z ranneho mocu a je tam duch 🙂 este asi pockam do zajtra a objednam sa

janynyna
3. dec 2018

Ja som si počkala týždeň. Až tak som si robila test

lowndes
3. dec 2018

@buuu vau super .daj foto...ja som si robila rano s tym 10-tkovym a nic..a o 13tej som si urobila s 25-tkovym a zase slaby duch..nerozumiem...

buuu
autor
3. dec 2018

@lowndes vyhodila som ho uz so smetami :D no bol duch a na digi nic zase. V stredu rano si az spravim..na obed som objednana na gyndu..tak som zvedava..bpli ma stale vajecnik vsetko rovnake..akurat som dnes spadla na blate vonku tak som zastresovala :/

lowndes
3. dec 2018

@buuu no ja idem zajtra rano na gyndu..bude to bud alebo..... mna bolia krize, prsia..a mawam obcasne krce...bojim sa sklamania :(

buuu
autor
3. dec 2018

@lowndes oooo tak to daj hned vediet co ako.. verim ze to bude fajn 🙂 a kolko mas do ms?

lowndes
3. dec 2018

@buuu 5 dni do ms...raz mam ciarky na testoch..raz uplne nic..poobede uplne ruzovucky duch..vecer nic..rano nic..poobede zase druha ciarka :/

Strana
z7