Začínajúca menštruácia a duch na teste
Baby, prosim o radu. Zacala mi ms, velmi slaba, dnes na 20 DC, urobila som si test...slabý, no viditelný duch....nic ma neboli, nepicha, zvlastne sa necitim...nestretol sa s tym niekto? je nadej,ze sa zadarilo?
@hviezdicka111 fotim, fotim, ale fotky su nejak extra zrnite.....chce tom novy fotak🙂 ale asi iba falosny duch...skusim zajtra rano, mala by byt silnejsia, vsak?🙂
@hviezdicka111 ...respektive ciste🙂
no ja mam duchov pravidelne.... potom dorazi menstruacia.... Radsej si pockaj , kym skonci, alebo kym bude dlhsie meskat, potom si sprav test. Nieje dobre, ked zbytocne stresujes s duchmi..... Trapis len samu seba... 😉
No, .... este to moze byt zahniezdovanie,,,, 😉
@klara855 a menzes na 20dc mi pride tiez podozrivy.. 🙂 ale ja by som pockala, co z tej ms bude....ci sa rozbehne/nerozbehne, aspon si neminies zbytocne test...ono ak to bude iba spinenie, resp. slabe krvacanie, este z toho moze byt tehu, nebola by si prva, ani posledna....
@hviezdicka111 i mne by sa zdal....kebyze som min.mesiac nedostalana v 18 den cyklu:D nechapem co sa to so mnou robi.....a tak by sme chceli babo...a nic....
@klara855 Vyhladaj si v googli lutealna insuficiencia. Je to nedostatocnost zlteho telieska, sposobuje rapidne skratenie lutealnej fazy, nedostatok progesteronu, takze aj ked sa nahodou podari vajicko oplodnit, stava sa, ze sa neuchyti. Preto byva duch na teste, ale nasledne menzes. Zbehni za lekarom, prilis dlhe ani prilis kratke cykly nie su velmi naklonene otehotneniu.
Drzim palce.
Ahoj,mne meskala ms a dve ciarky na teste, tak som bola u dr., na sone nic nevidel,vraj to je este skoro cca 4-5tt,tak mi zobral krv.Nervy do druheho dna, az mi sestricka volala, ze mam nizke hodnoty tehotenskeho hormonu a z toho sa neda usudit,ci som alebo nie som tehotna,ze treba pockat.Vraj tehotensky hormon produkuje zlte teliesko,ktore vznika po uvolneni vajicka a ak sa vajicko neoplodni a neuhniezdi toto zanika. Mne prisla ms po dvoch dnoch od telefonatu a tehotensky test je uz len s jednou ciarkou. Ale pri prvom dietati som spinila a kamoska mala ms prve 3 mesiace tehotenstva. 🙂

@klara855 ak je ta ms slaba, nadej podla mna je...aleeee nehodis foto toho ducha?