icon

Zahmlelo sa mi pred očami

simus0987
22. apr 2018

Ahojte nevedela som do ktorej skupiny napísať 😕 tak som sa rozhodla takto 🙃
Potrebovala by som poradiť pred 2 dňami sa mi stalo že sme šli s kamarátkou do mesta poobede okolo 5-6 večer a prišlo mi veľmi zle zahmlelo sa mi pred očami, bolo mi zle od žalúdku a také jemne kŕče som mala v podbrušku musela som si sadnúť predýchať a tiež ma odvtedy preháňa 😕( no zo začiatku som to pripisovala teplú) ale až neskôr keď sme sa s kamoškou rozprávali tak mi došlo veď už vôbec nebolo také teplo ☺️ a od vtedy som taká nafuknutá a pobolieva ma v podbrušku ale stále len na ľavej strane a mam takú kyslú chuť v ústach no dúfam že som to opísala správne.. Môže to byť z pokazené ho žalúdku ( no niesom si vedomá toho žeby som si ho nejako pokazila).. Svokra mi tvrdí že by to mohlo byt tehotenstvo že si mám spraviť test no mam ešte 5 dní do MS.. Tak rada by som počula váš názor.. O babo sme sa snažili ☺️☺️🤔🤔

pininka
•
23. apr 2018

@simus0987 tak si si odpovedala sama, zrob si test

hennyinnsbruck
•
23. apr 2018

🙄🙄..... Test??????

snehuuulienka
•
23. apr 2018

O bábo ste sa snažili,príznaky máš,už len počkať aspoň do ms,nech mešká aspoň deň a potom urob est

pivonka17
•
23. apr 2018

Neviem, ja keď som otehotnela, tak ma neprehanalo, nebola som nafuknuta a ani som nemala kyslu chuť v ústach a pod....to sú skôr príznaky na.pokazeny žalúdok. Ja ked som otehotnela,tak som bola.len straaaaasne ospala. Nevolnosti prisli až nejako po 6tom týždni tehotenstva.

erickatt
•
23. apr 2018

@simus0987 ta chut je akoby kovova?? Lebo aj to je príznak

deti95060810
•
23. apr 2018

PMS

zklackova
•
23. apr 2018

Ja ked som zostala tehu tak ma prehanalo. Kazdej sa to prejavuje inak dokonca pri prvom tehu som mala ine priznaky ako pri druhom. Radim test

ah1234
•
23. apr 2018

Mne to pride ako PMS uprimne

simus0987
autor
•
23. apr 2018

@erickatt neviem to poriadne odpísať skôr taka kyslá.. Ďakujem za odpovede ☺️

pietrins
•
23. apr 2018

no mne na odpadnutie síce nebolo, ale pochytila ma žravá v jeden večer a taktiež ma strašne nadúvalo, pichanie v podbrušku bolo na dennom poriadku 🙂 aj keď som teda ešte nevedela o tom že som už tehotná...a keď mi som sa potešila že mi nič nieje tak ma pochytila hnačka :D no a teda nakoniec meškanie, ale to už pár testov ocikaných bolo a čiarka postupne silnela

simus0987
autor
•
23. apr 2018

Tak som si spravila test dnes ale nie ráno 😕 čo myslíte? 🤔

simoncik
•
23. apr 2018

Tak neviem este je skoro ale zda sa mi tam nejaky ruzovy tien pockaj den dva uvidis

matazirafa
•
23. apr 2018

@simus0987 nic tam nevidno

simus0987
autor
•
23. apr 2018

@matazirafa ďakujem za odpoveď ☺️
@simoncik áno asi je ale tak neodolala som ☺️ neviem nijakú veľkú nádej tomu nedáva uvidím čo budem v piatok či prídem ms alebo nie🤔 ale ďakujem za odpoveď ☺️☺️

ah1234
•
23. apr 2018

@simus0987 vies co ja viem, ze si nedockavala, ale tieto skore testy, to je uplny nezmysel, su zeny, ktore ciarku nemaju poriadku ani tyzden po ocakavanej MS, ja som v druhy den meskala mala silnu priserne. Proste pockaj ci ti pridu kramy a az ked nepridu nacas, tak testuj..

simus0987
autor
•
23. apr 2018

@ah1234 áno už počkám až keď mi par dni bude meškať 🙃

zuzka565
•
23. apr 2018

Ja som zistila ze som tehotna 5 dni pred menzesom. Bolo mi strasne zle, uplnu nevolnost som mala. Tiez sme sa s muzom snazili o babo. Tak som si urobila test. Najskor sa mi mic neukazalo tak som test zahodila do kosa. Ale nieco mi vravelo ze nech sa idem este nan pozriet. A bola tam slabicka ruzova ciarka. Tak som si urobila aj druhy test a tak isto slaba ruzova ciarka. Na druhy den som isla k doktorovi ale ma sone nic nevidel. Tak mi kazal nech pridem o dva tyzdne a uz tam bolo vidno srdiecko maleho drobca a dnes uz ma 10 mesiacov 😁. Takze kazda zena sme ina. Drzim palce

ohnicekatoast
•
23. apr 2018

Simuška, podľa mňa by si mala skôr absolvovať gastroenterologické vyšetrenia. Priamo Kolonoskopiu. Takto to začalo aj u mňa. Ťahá sa to so mnou od roku 2012 a až teraz som našla správneho lekára. Môže to byť syn. dr. hrubého čreva či cron. choroba. Alebo si naozaj tehotná 🙂 Možno ti chýba horčík.. je toho veľa. Ale prv zbehni na gyn. a vylúč teh. A keď to nebude ono, tak pátraj, nie je to sranda.

ema234
•
23. apr 2018

@simus0987 to by boli skore priznaky, mozno si vsugerovavas , ze si tehotna 🙂

bielavila
•
23. apr 2018

Moze to byt aj nemusi byt tehotenstvo v kazdom pripade mne bolo zle a mala som nevolnosti aj hnacky a unavu uz tyzden pred menzesom a test este nic neukazoval, zle mi je bohuzial doteraz a to som v 4 mesiaci uz... kazda sme ina a kazda mame ine priznaky

simus0987
autor
•
23. apr 2018

@ohnicekatoast Neviem no počkám do MS a ak nepríde tak to budem riešiť.. Ale ďakujem určite sa o tom poradím s Dr. 🤔☺️
@ema234 tak možné je už všetko aj to že si to nahováram ale necím to tak 🙂

simus0987
autor
•
23. apr 2018

@bielavila gratulujem 👶 tak hádam to prejdem a nebude to trvať už dlho ☺️ držím palce.. Nič iné mi neostáva len počkať na MS a budem múdrejšia a ďakujem za odpoveď ☺️