Zase to mešká
Ahojte. Prišla som sa sem viacmenej vyrozprávať a aj poradiť ak máte podobne skúsenosti. Snažíme sa o bábätko, ale sa nám nedarí. V januári som mala MA v 7 týždni,v apríli konizaciu. Koncom augusta mi nasadila moja obvodná IMUNOR (2 sady) menzes mi prišiel s par dňovým meškaním.Teraz mi už neska 11 dní, ja si fakt myslím ze mi ten imunor mohol rozhádzat cyklus..Stalo sa to niektorej z vás? Cykly mam 35 dňové. Teraz už len fakt cakam, kedy dostanem. Ráno som si spravila test a negatívny. Tie ktoré sa snažíte, zažili ste, že už necítite smútok, ale skôr zlosť a sklamanie? .Po tom dnešnom teste, som si zaumienila, že už dosť. Neverím už ani len svojmu telu. Príznaky nie su nakoniec príznaky, ovuláciu raz cítim, raz nie... Už si pripadám ako idiot.Moj lekár tvrdí, že je všetko v poriadku. Na kontrolu som mala ísť teraz v utorok, ale preložil mi to.
@vierkainka Imunor je na posilnenie imunity, dcéra brala. Čo to má spoločné s reprodukčným cyklom, hormónmi?
@asia83 neviem si nájsť iné vysvetlenie. Prikladála som meškanie imunoru, lebo iné lieky som nebrala. Takže ak vylúčim imunor, tak už neviem kvôli čomu mi to môže meškať. 🙄
@bambulienka25 píšete to viaceré že kvôli imunor to nebude... Takže vylúčim túto možnosť. Počkám ešte pár dní a zavolám asi lekárovi ak nepríde menzes.
Dobre rano poprosila by som o radu ms mi maška 5 dni a dnes rano som nasla troska hnedy vitok ale us ho nemam mozem byt tehotna ci to moze byt aj niečo ine naposledni sme mali manzelom pohlavni stik ces plodne dni a bez ochrani
@bambulienka25 poprosila by som troška ucti a nie uražania ja už jedno dieta mam
@bambulienka25 ja som tu prišla po radu a nie aby som sa naťahovala
@bambulienka25 potrebujem poradiť menštuacia mi meška 5 deň a dnes som si robila test a višiel mi pozitivni, ale ta druha čiarka je strašne slaba
@majuska234 veď sprav si tehotenský test a uvidíš
@majuska234 to nevadí že je slabá, o pár dní bude silnejšia... Gratulujem
@jancejance ďakujem ale mam ešte otazočku na toaletnom papieri mam hnedy vitok neni to preblem
@majuska234 môže aj nemusí, nie som lekárka a nechcem trepať hlúposti, nepoznám tvoj zdravotný stav, ale osobne si myslím, že keď to je len trocha, tak to nemusí nič znamenať... Ak máš strach, zavolaj lekárovi a povedz mu, čo je vo veci.

Som alergická, imunor beriem každú jeseň a nikdy mi to cyklus nerozhadzalo. Toľko moja skúsenosť s Imunorom.