icon

Zimnica na začiatku tehotenstva

ladylili
5. apr 2018

Mali ste niektorá?

dagmara17
5. apr 2018

Bez horúčky?

slnieckolu
5. apr 2018

Ano, mala som zimnicu...priznaky akoby chripka...a potom to po dni,dvoch preslo. Dokonca aj hnacky a neviem co este....asi taka reakcia tela 😉 Aj v 1. Tehu aj 2.rovnako

ladylili
autor
5. apr 2018

@dagmara17 bez horúčky. merala som hned aj dva krat ale mala som 36,6-7 co mavam normalne
@slnieckolu ano uplne ale ze ci to nie je nejak skoro? ja este neviem ci som tehotnaale teda zimnicu mam ked mam uz menzes. na to je zase este skoro. nechcem si nic nahovarat ale radsej sa pytam

nivea777
5. apr 2018

ja mavam zimnicu ( bez teploty) ked moje telo s niecim bojuje a mam vnutornu horucku.. v 2tyzdni tehotenstva este nemozes citit nic lebo mas vlastne ovulaciu a telo ani nie je tehotne..

ladylili
autor
5. apr 2018

@nivea777 ovulaciu uz som mala 🙂 ja zas epriznaky poznam : aj ked neverili mi ru ani vtedy ale bola som tehotna ale tak clovek citi ak nieco je inak

nivea777
5. apr 2018

@ladylili pytala si sa na zimnicu v 2-3-4 tyzdni..preto som odpisala ze v 2tt nemozes citit nic lebo v tom case prebieha ovulacie,telo nie je tehotne,nemoze mat priznaky... od 10dpo kludne zacni testovat a uvidis..ale na zimnicu by som sa nespoliehala

ladylili
autor
5. apr 2018

@nivea777 🙂 v pohode 🙂 tak ja som min tehu som mala priznak yuz na 5DPO som vedela ze uhniezduje sa baby jasne presne to ist episali ze sa to neda :D ale dalo sa 🙂 clvoek pozna svoje teloa vie ze nieco sa deje aspon podla mna . ovulacia uz prebehla

slnieckolu
5. apr 2018

@ladylili ano, presne som aj ja cakala na "verdikt" a toto na mna prislo.... pri druhom som uz vedela, ze je to predzvest toho, ze som tehotna....tak som sa tesila a potom uz testik fakt ukazal Ii 👍😉
Potichucky sa mozes podla mna tesit

ladylili
autor
5. apr 2018

@slnieckolu ono ja si nechcem nic prihovarat hej lebo ajja som mavala din ked jezis urcite som tehotna. ale bola som uz dva krat a teda pamatam si ked som sem napisala ze osm 5 dpo a uhniezduje sa ( pichalo a psinenie) a kaza ze nahovaram si ( ano mozno clovek uz ajnahovara netvrdim nie ) ale ked som uz na 8DPO mala test pozitivny a na 9DPO uz bolo krasne vidiet boli prekvapene. ono clvoek pozna svoje telo. aj ked ide na cloveka choroba uz vie kedy ako to prichadza ( a podobne veci ) 🙂a ja fakt zimnicu nemam ( len pocas menzesu aj to skor sa vecer potim az potom ztoho mi je zima). ale zatial ziane ine pocity.🙂 a dakujem za pochopenie ( mozno t nic nie je ale chora nie som to viem) 🙂 uvidime o par dni co sa udeje

slnieckolu
5. apr 2018

@ladylili daj potom vediet, ci ano alebo nie 😉 keby som to ja takto nemala, tak neverim fakt, ale kedze som to zazila... drzim palce 👍

ladylili
autor
5. apr 2018

@slnieckolu a vtedy si bola kolko DPO? no som zvedava :D aj ja dost aj som nasla na CZ stranke ze jednej sa to stalo tiez dokonca mala na 4DPO pokles ze uhniezdenie

doriancorvo
5. apr 2018

Moja žena mávala zimnicu bežne v oboch tehotenstvách, dokonca pri prvom aj hneď po pôrode dostala, ale vždy to u nej max do hodiny prešlo

ladylili
autor
5. apr 2018

@doriancorvo ano? dakujem za odpoved 🙂 no ja som sa poriadne obliekla zakryla dvoma dekami a horko tazko zaspala .

slnieckolu
5. apr 2018

@ladylili uz si nepamatam presne,ale tak cca 6-7dpo

ladylili
autor
5. apr 2018

@slnieckolu Ďakujem ja osm sic elen 4DPO cca

doriancorvo
5. apr 2018

@ladylili no moja žena využívala hlavne mňa ako termofor :D

ladylili
autor
5. apr 2018

@doriancorvo ano aj ja priatela :D len akosi nie nie sa zohriat :D

snehuuulienka
5. apr 2018

@ladylili áno mala som zimnicu a bola mi stále zima....

ladylili
autor
5. apr 2018

@snehuuulienka od kedy si mala tkau zimnicu?🙂

snehuuulienka
5. apr 2018

No mne bola stále zima,aj keď som mala dostať ms každý mesiac...no ale ms nechodila,a zimnica stále tak uz som vedela😉a to trvalo no neviem či nie do 3-4 mes tehu

ladylili
autor
5. apr 2018

@xxxxxnnnnn Dakujem 🙂