Zistenie tehotenstva z kombinácie moču a sódy bikarbóny
Ahojte... zisťovala ste tu niektorá tehotenstvo domácim testom starých mám ,z kombinácie moču a sódy bikarbóny? Včera som skúšala,keďže sa snažíme ,všade sa píše,že ak moc nezačne bublinkovat,kypiet,alebo sycat ,sumiet,tak žena nieje tehotná,ale ak sa soda po nasypani do nádoby s močom hneď usadí na spodok nádoby,tak je tehotná.skúšala som to tri krát a vždy sa usadila..no test z lekárne bol negatívny...neviem teda čím to je...skúšala to moja kamarátka,ktorá nemá ani chlapa teda tehotná nieje a sumelo,čiže tehotná nieje..skúšal to partner môj a sumelo to ,čiže jasný negatívny výsledok ,ale mne sa to vždy usadí,neviem ,či sa tomu dá veriť,alebo to je len ďalšia hlúposť.. zisťuje to vraj Ph v moči ,ktoré sa zvyšuje začínajúcim tehotenstvom.Mate s tým skúsenosť?
@zuzana2018 dievcatko🤗,pri chlapcovi to bublinkuje...tiez mi to tak vyslo a mam doma rocnu slecnu
Je tu niekto kto ma skúsenosti zo Sóda bikarbóna a mocom ja som to skúšala zasumelo to trochu tak neviem či som tehotná
@kristinapolusinova vyslo ti to preto, lebo je tam najvyssia sanca - bud/alebo. 50 percentna pravdepodobnost, ci sa trafis. ale ne/sumenie zavisi len a len od pH mocu - a to je zavisle napr od toho, co jes, ci pijes. a nie od pohlavia dietata. statisticky sa skratka polovica takychto "testov" trafi. ja ozaj neviem ... keby to bolo take jednoduche, tak sa o tom vseobecne vie a neriesi sa urcovanie pohlavia sonom, resp genetickymi testami ....
Dá sa zo soboty bikarbóny a mocu Zistiť či som tehotná?
@soffia123 lebo jedna mate kyslejší moč a druhá nie, jedna jedla zeleninu/ovocie, alebo neviem čo a druhá iné .... pH/kyslosť moču závisí od stravy, alebo príp. možno aj choroby, ale nie tehotenstva. jeden deň ti zabuble v sóde, o 4 dni nie .... naozaj si myslíš, že keby to bolo také jednoduché, celý svet rieši tehotenské testy za prachy? BTW, moč niekedy šumí a niekledy nie aj chlapom ...
@ukulela Tak ja som to len zo srandy vyskusala..my sme si pohlavie ani nedali zistovat,chceli sme sa nechat prekvapit.No mne vysla aj tato tabulka-mam 3deti a vsetky tri my vysli podla tabulky😊😊
Mňa by zaujímalo, či ste boli vtedy tehotná, keď to neurobilo žiadnu reakciu 🙂 som na tom podobne.

@zuzana2018 je to moč v pohári. Gratulujem.