Zistí niečo lekár na vyšetrení?
Dobrý deň. Dr. ma objednala na vyšetrenie deň pred menštruáciou. My sa snažíme o dieťa a tak by ma zaujímalo, či zistí na tom vyšetrení ak by sa náhodou podarilo? Či by už videla známky niečo čo môže znamenať začínajúce tehotenstvo. Ďakujem 🙂
tazko povedat ci sa niecoc ukaze alebo nie, ale skor si myslim ze by nebolo este vidiet.
Nebude.. ja som takto bola na preventivke a nic nepovedal.. par dni na to som mala //..
Vysokú sliznicu maximálne.Môžeš mi povedať, že sa snažíte, ale pochybujem, že bude už dačo vidno.. Je to ešte veľmi skoro.
Myslím ,že nič neuvidí, možno vysokú sliznicu ,ale tá môže a nemusí byť tehotenstvo. Bola som dva týždne po vynechaní ms a bol tam len pidi gestačný vak,ktorý musel dr hľadať.
Ovulácia prebehla tento víkend, 25.6-26.6 , aj sme sa posnažili. K lekárke idem 9.7 teda 14 dní po tom cca 🙂 Tak uvidíme

ak by si bola "standardna zena", ktora ovuluje v strede cyklu a teda pred menstruaciou uz by to bolo dva tyzdne od ovulacie, tak by teoreticky mohol vidiet aspon gestacny vak ale s velkou pravdepodobnostou to bude este skoro (naozaj zalezi od vela veci, kedy bola ovulacia, aky kvalitny ma pristroj) ale urcite to lekarovi spomen 🙂