icon

Zmena výtoku, keď ste ostali tehotné

15. mar 2021

zienky opytam sa ktore ste uz boli tehotne, spozorovali ste iny vytok oproti tomu klasickemu ked ste mali par dni pred menstruaciou, respektive 7-8 dni po ovulacii? Alebo nema vyznam sledovat svoje telo v tomto smere? Mali ste ine priznaky, ktore ste si spatne vsimli ked ste zistili ze ste tehotne? Nemeriam si baz.teplotu ani nerobim tehotenske testy. Radsej sa budem tesit ked mi raz budu meskat a bude to tam, ale jasne, ze sa sledujem aspon fyzickycto mi neda na to nemysliet.

petus998
15. mar 2021

Podla mna nema vyznam sledovat vytok po ovulacii ja som si vsimla vcase ms. Ked mala dojst ze mam akysi biely husti vytok na nohavicka

petus998
15. mar 2021

Ked som zistila ze som tehu tak pri prvom som mala bolesti zo spodu ja ze zapal mocovych ciest a z druhym som sla z dr. Ze mam prave vytok silny a bola som tehu tak neviem

viktoria1425
15. mar 2021

Prvý príznak tehotenstva je pozitívny test 🙂 .
A analizovať sa vkuse je podľa mňa zbytočne takže zbytočne sa tým zapodievať.
Držím 🤞 nech sa zadarí čím skôr

pininka1
15. mar 2021

U mna to boli v prvom rade neskutocne bolestive prsia a potom.silny vytok, silnejsi ako pri ovulacii

katkamatka7
15. mar 2021

Prečítaj si o tvrdosti krčku maternice aj hliene, dá sa zistiť aj pred očakávanou ms podľa toho.

petus998
15. mar 2021

@viktoria1425 ja som sla dva x k dr. Stym ze mi nieco je a ze som tehotna som ani netusila

petus998
15. mar 2021

@viktoria1425 ja som pri prvom nemala pozitivny test ani po mesiaci meskania ms mne prvy test ulazal 3 mesiaci asi nekvalitna znacka alebo co

roztlieskavacka
15. mar 2021

Ako píšu baby hore, hned od meškania ms silný biely hustý, koľkokrát som bežala na wc skontrolovať ci náhodou nekrvacam lebo na pocit ho bolo vazne viac ako obvykle v cykle

petus998
16. mar 2021

@roztlieskavacka preesne tak

autor
16. mar 2021

@petus998
@roztlieskavacka
@katkamatka7
@pininka1
@viktoria1425 dakujem zienky, vcera som mala aj dnes mam take menstruacne bolesti ale trvaju asi polhodinku a vytok stale silny. Pockam ci mrcha pride.