icon

Zmizli mi príznaky tehotenstva v 5. týždni

mayaj
25. jún 2025

Ahojte, minuly rok som mala missed…aktuálne som 5tt+5, na ultrazvuku bolo vidno len gestacny vak a zltkovy vak…plod nie, najskôr má boleli prsia teraz zmizli všetky priznaky…mali ste to podobne a bolo úspešne tehotenstvo? Picham si fraxiparine + užívam utrogestan…ovulacia posunutá nebola..

ar3m1s
25. jún 2025

@mayaj toto je moj uktrazvuk na 5+4tt 🙂 a 6+4 uz bolo vidiet bit srdiecko. A od zaciatku som si pochala clexane

ar3m1s
25. jún 2025

A este k tomu tiez ma raz boleli prsia a raz nie. Niekedy velmi silno a niekedy slabsie - hore dole 😄 a tiez som mala z toho stresy lebo uz som 3 krat potratila ale tento krat sa nam to podarilo a uz koncim 8 mesiac 🥹😊

mayaj
autor
25. jún 2025
@ar3m1s

A este k tomu tiez ma raz boleli prsia a raz nie. Niekedy velmi silno a niekedy slabsie - hore dole 😄 a tiez som mala z toho stresy lebo uz som 3 krat potratila ale tento krat sa nam to podarilo a uz koncim 8 mesiac 🥹😊

@ar3m1s Dakujem,ja mám celkom strach nakolko aj minuly rok som cítila najskôr prsia a všetko a potom zrazu nič…a teraz,že nie je vidieť plod-snažím sa myslieť pozitívne

kikusenka1
25. jún 2025
@mayaj

@ar3m1s Dakujem,ja mám celkom strach nakolko aj minuly rok som cítila najskôr prsia a všetko a potom zrazu nič…a teraz,že nie je vidieť plod-snažím sa myslieť pozitívne

@mayaj dobre to dopadne. Ja som mala tiež missed... a ked som bola potom tehotná každú poradňu som sa desila ci je všetko ok. Ale našťastie bolo a po jednom potrate som už porodila 3 detičky ❣️

mayaj
autor
25. jún 2025
@kikusenka1

@mayaj dobre to dopadne. Ja som mala tiež missed... a ked som bola potom tehotná každú poradňu som sa desila ci je všetko ok. Ale našťastie bolo a po jednom potrate som už porodila 3 detičky ❣️

@kikusenka1 Dakujem, mame aj iné problémy a už sme začali riešit ivf a zrazu toto…len som chcela vedieť,že či niekomu ustúpili “priznaky” nebolo vidieť plod a bolo všetko ok…

anonym_91ff49
2. aug 2025
@mayaj

@kikusenka1 Dakujem, mame aj iné problémy a už sme začali riešit ivf a zrazu toto…len som chcela vedieť,že či niekomu ustúpili “priznaky” nebolo vidieť plod a bolo všetko ok…

@mayaj ahoj, ako si nakoniec dopadla?

mayaj
autor
2. aug 2025
@anonym_91ff49

@mayaj ahoj, ako si nakoniec dopadla?

@anonym_91ff49 ahoj,uvidíme teraz 6.8. Idem na kontrolu…srdiečko bilo