Zmiznutie príznakov a na ultrazvuku nevidno embryo
Ahojte,mala ste niektorá úplne zmiznutie príznakov (napríklad zmizli napnuté prsia) a necítili ste nič?
Na sone bol vidieť iba gestacny a zltkovy vak bez embrya - 8,5mm v 5tt +5dni..a nakoniec to dobre dopadlo?
Dakujem
@mayaj To je priskoro na ultrazvuk. Nechapem naco to robia. Iba co to zenu vystresuje. Cakaj este 2 tyzdne a potom chod.
Príznaky sa môžu meniť, pribúdať, ubúdať, vracať sa, a činnosť srdca je vidieť myslím že až okolo 7-8tt tuším.
Hlavne kľud lebo stresy určite nepomáhajú
@mayaj ahoj. Ja som tak mala 1x mi bolo zle, prsia boleli, 1x vôbec nič. A všetko bolo ôk. Dala som si 3x merať hcG každý 3.den, a chodila som na sono, a všetko je ôk. Mala som tiež 2x MA. Teraz mam progesteron a clexane a Tirosint. Chcela som vedieť Kazd týždeň či je všetko ôk, pre mňa bolo lepšie ako stresovať. Mňa ukludnili krvné testy a aj sono. Držím ti palce. 🤞
Pockat dva tyzdne a bude jasno. Mne teda pri poslednom tehu do 6-7tt nic nebolo, potom take nevolnosti, ze som grcala zo spanku. Hlavne je to skoro nieco vidiet, v 8/9tt budes vediet 100%
je to 50/50... v tom tydzni som mala bodku v gestacnom vaku.. ale vedeli sme presne kedy bola ovu... aj sex... hlavu hore... uz je to len v bozich rukach...
@mayaj ahoj. Ja som tak mala 1x mi bolo zle, prsia boleli, 1x vôbec nič. A všetko bolo ôk. Dala som si 3x merať hcG každý 3.den, a chodila som na sono, a všetko je ôk. Mala som tiež 2x MA. Teraz mam progesteron a clexane a Tirosint. Chcela som vedieť Kazd týždeň či je všetko ôk, pre mňa bolo lepšie ako stresovať. Mňa ukludnili krvné testy a aj sono. Držím ti palce. 🤞
@babi2345 ahojky,Dakujem za povzbudenie..viem,že mi nič iné nezostáva iba čakať…ale po MÁ je to čakanie hrozné..a hlavne keď mi prestali tie priznaky
je to 50/50... v tom tydzni som mala bodku v gestacnom vaku.. ale vedeli sme presne kedy bola ovu... aj sex... hlavu hore... uz je to len v bozich rukach...
@krasneleto ja viem tiež,kedy bola ovu a kedy sex….len som chcela vedieť,či to niektorá mala podobne so šťastným koncom