Znamená druhá čiarka na teste tehotenstvo?
Ten napusteny papierik na vzduchu pri vysychani uz moze reagovat hocjak, presne preto je uplne irelevantne posudzovat test den po ocikani. 🙂 Nemusi to byt ziadna chyba testy, je proste uz pouzity a znehodnoteny.
Tiez nerozumiem tomu ponechavaniu testov, vzdy ked som robila test, vysledok si pozrela v limite a potom ho vyhodila.
A test je najlepsie robit z ranneho nocu, nie vecer.
@matka977 podľa mňa je stále negatívny, nič nové, ja mám odložené svoje pozitívne testy a stále sú pozitívne aj po x rokoch
@matka977 je negativny, ak by bol pozitivny ta ciarka by bola ťavsia a okolie svetlejsie, na tom teste je to naopak. aky je to typ testu? Nie nahodou action?
@butterflyeffect ano je z acttionu, ja viem že bol negatívny len sa mi nestalo aby sa takto pásik vyznačil do biela.
@matka977 asi chybny test, ja som pri skorom testovani mala na action takto najskor nic, potom duch, potom uz kolaje… ak mas viac tak skus pripadne iny test.
@butterflyeffect jej, takúto čiarku mám ja 5dni pred plánovanou menštruáciou, na druhý deň som opakovala a tiež slabunka ciarka....test tiež z action . Takže uzt máš bruško? ☺️
@hhrdza moja ciarka ma uz kopka 🤪❤️
@butterflyeffect jej gratulujem 🩷😍 ja som už túto malú čiarku videla predvčerom na ultrazvuku 🙏☺️
odpuste mi

@matka977 nikdy predtým mi takto tento test neukázal ani po zaschnutí