Zvláštne príznaky po každom pohlavnom styku
Ahojte milé žienky, slečny, dámy potrebovala by som od Vás poradiť či sa niektorá z Vás stretla s podobnými problémami. Mám 25 rokov, s priateľom sme spolu už pár rokov, avšak mávame nepravidelné milovanie s väčším odstupom času. Vždy používame ochranu, správne, tak ako sa má, všetko je pri tom v poriadku. Vec sa má ale tak, že v minulosti som trpela cystou na vaječníku a rovnako trpím nepravidelnou MS. Som aktívna, cvičím, jem úplne normálne prevažne zdravo, no po každom milovaní/sexe mávam zvláštne príznaky. Pobolieva ma v podbrušku, časté nutkanie na močenie, nafúknuté brucho a teraz mi akosi mešká cyklus. Oba testy boli negatívne avšak nepríjemné pocity stále pretrvávajú. Z gyn hľadiska by malo byt všetko v poriadku od poslednej prehliadky. Tak som zmätená čo sa to deje. Vopred ďakujem za rozumné odpovede. Prajem pekný deň.
Moja to sú príznaky PMS.. 😊 Ja som ich tiež mávala každý mesiac a keď mi nedajbože meškala ms 2 dní tak som hneď test robila.. A keď som otehotnela naozaj, tak som ani nevedela, test nerobila že veď isto zas nič.. Až po týždni meškania som si spravila a bim // 🤣🤣 ak toto co. Píšeš by boli príznaky tehotenstva, test by ti to už ukázal... Takže s najväčšou pravdepodobnosťou je to PMS
To mas iba vo svojej hlave..
@bambulienka25 pred tromi mesiacmi
@janulienka_janka To ste ma upokojili. Vďaka za pripomenutie PMS syndrómu, ja hlúpa hus by som na tento skvost bola úplne zabudla. MS stále neprichádza, tak ostáva len počkať kedy sa jej uráči opäť prísť. Keby to však nebolo také nepríjemné, môj cyklus je v priemere 35 až 45 maximálne a tie hrátky v mysli sú vždy na zblaznenie. Vďaka za odpoveď Janka